Σοκάρει συνάδελφος του προπονητή: «Τον έβλεπα συνέχεια με μαθήτριες!»

Ο συνάδελφός του δεν δίστασε να εκφράσει τον θυμό του

Must Read

Τις πολύ συχνές επαφές που είχε ο προπονητής με τις μαθήτριες του σχολίασε ο συνάδελφός του και πρώην προπονητής του, Ιωάννης Χιωτάκης, τονίζοντας ότι τον έβλεπε πολλές φορές να κυκλοφορεί μαζί τους και να τις βάζει στην μηχανή του!

«Μου είχε δημιουργήσει υποψίες το ότι συνεχώς τον έβλεπα με μαθήτριες. Διάφορες μαθήτριες, μικρές σε ηλικία. Τον είχα δει στη μηχανή του πάνω από 10-20 φορές με μαθήτριες» αποκαλύπτει ο κ. Χιωτάκης μιλώντας στην ΕΡΤ.

Μάλιστα, ο ίδιος τονίζει πως τον υποψιάστηκε τον 44χρονο για περίεργη συμπεριφορά.

«Επειδή έχω παιδιά και εγγόνια, είχε πάει το μυαλό μου. Είχε γίνει και συζήτηση με κάποια κυρία που είχε το παιδί της στη σχολή».

Όσο για την γνωριμία τους ανέφερε:

«Τον γνώρισα πάνω από 20 με 22 χρόνια, από τότε που ήταν μαθητής – μετέπειτα έγινε δάσκαλος και μετά προπονητής του Ταεκβοντό. Προσωπικά αν είχα αντιληφθεί κάτι, δεν θα συζητάγαμε τώρα.

Γνώριζα ότι ο χώρος είχε διαμορφωθεί (σς ο χώρος στον οποίο παρέσυρε και βίαζε τα κορίτσια) έτσι διότι δεν είχε οικονομική δυνατότητα για να κρατάει κάποιο χώρο δικό του» λέει αρχικά, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο ίδιος δεν δίστασε να εκφράσει τον θυμό του για την είδηση ότι ο 44χρονος ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριες του.

«Αυτή τη στιγμή δεν σας κρύβω είμαι θυμωμένος πάρα πολύ. Αυτοί δεν πρέπει να υπάρχουν στον χώρο μας. Δεν το είχαμε αντιληφθεί γιατί είμαστε μία υγιής οικογένεια. Είμαι εξοργισμένος και πολύ στεναχωρημένος αυτή τη στιγμή, εκπροσωπώντας τους υγιείς συναδέλφους μου» καταλήγει ο συνάδελφος του κατηγορούμενου προπονητή Ταε Κβο Ντο.

Δείτε τι είπε ο κ. Χιωτάκης:



Δείτε επίσης:

Αδερφή 44χρονου προπονητή: «Αν τον κοιτάξω θα καταλάβω αν το έκανε, είχε οικογενειακά προβλήματα»

Μέσα στη σχολή βίαζε τα ανήλικα κορίτσια ο προπονητής τάε κβον ντο στην Ηλιούπολη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This