Συνθήματα οργής κατά του 44χρονου προπονητή στο γυμναστήριο του

Έντονη η αντίδραση των κατοίκων της Ηλιούπολης

Must Read

Η οργή του κόσμου είναι μεγάλη για την ανώμαλη δράση του προπονητή πολεμικών τεχνών. Άγνωστοι εξοργισμένοι από τις διεστραμμένες ορέξεις του 44χρονου έγραψαν έξω από τον σύλλογο που διατηρούσε στην Ηλιούπολη, συνθήματα εναντίον του.

«Δύο μέτρα κάτω από τη Γη για κάθε παιδοβιαστή», αναφέρει ένα από τα συνθήματα στην τζαμαρία της σχολής tae kwon do του προπονητή. Ο συγκεκριμένος προπονητής από το 2009 κατηγορείται ότι βίαζε αθλήτριες. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, έχει βιάσει τουλάχιστον πέντε μαθήτριές του, όταν ήταν ανήλικες. Μάλιστα, ο 44χρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών χρησιμοποιούσε τον ημιώροφο του γυμναστηρίου ως προσωπικό του χώρο τον οποίο είχε μετατρέψει σε «κολαστήριο» για να βιάζει τις ανήλικες, εκτός από το σπίτι του. Ο προπονητής οδηγήθηκε χθες, Τετάρτη 22/3, στον εισαγγελέα, όπου του απαγγέλθηκε βαρύ κατηγορητήριο, ενώ αύριο Παρασκευή 24/3, θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή. Οι κατηγορίες που τόν βαρύνουν είναι κακουργηματικές βιασμού κατά συρροή, κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίασης προσωπικών δεδομένων, προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

 





Διαβάστε ακόμα:

Φίλη κοριτσιών για προπονητή:«Είναι αλήθεια όσα λένε»- Μπαλάσκας: «Τις έκανε να τον ερωτευτούν»

Ο βιαστής προπονητής πολεμικών τεχνών διοργάνωνε μέχρι και πιτζάμα πάρτι! Έρχονται νέες καταγγελίες για τον 44χρονο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This