Φίλη κοριτσιών για προπονητή:«Είναι αλήθεια όσα λένε»- Μπαλάσκας: «Τις έκανε να τον ερωτευτούν»

«Ο προπονητής πήρε την αθωότητά τους» τόνισε η οικογ. φίλη

Must Read

Την αλήθεια των όσων αποκάλυψαν οι τρεις κοπέλες που κατά την παιδική και εφηβική τους ηλικίας έπεσαν στα χέρια του προπονητή taekwondo της Ηλιούπολης ο οποίος τις κακοποιούσε σεξουαλικά επιβεβαίωσε η οικογενειακή φίλη και επίσης μητέρα στην οποία είχαν τολμήσει να ανοίξουν την καρδιά τους και να της εκμυστηρευτούν τον εφιάλτη που βίωναν.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε αρχικά πως τα κορίτσια της μίλησαν.

«Τα 3 πρώτα κορίτσια εφόσον ανακάλυψε το ένα παιδί για το άλλο ότι είχαν κοινή εμπειρία από τον ίδιο άνθρωπο αποφάσισαν να μιλήσουν με ένα άτομο που εμπιστεύονται. Με αυτόν τον τρόπο πληροφορήθηκα εγώ, από την αρχή, από τα κορίτσια τα ίδια».

Η γυναίκα τόνισε σχετικά με τις εμπειρίες που έζησαν:

«Τα συγκεκριμένα κορίτσια δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση σε αυτά που λένε. Οι κατηγορίες είναι για σεξουαλική κακοποίηση. Θα τα στηρίξω μέχρι τέλους. Είναι μια σκληρή πραγματικότητα που βίωσε το κάθε ένα από αυτά τα παιδιά, τα οποία καλούνται μετά από τόσα χρόνια και παρ’ όλο που έχουν προχωρήσει στην ενήλικη πλέον ζωή τους να πρέπει να αντιμετωπίσουν όλο αυτό το σκοτεινό κομμάτι που προκάλεσε ένας άνθρωπος και να βρουν τη δύναμη να τον σταματήσουν».

Τέλος, αναφέρθηκε στην ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα τα κορίτσια μετά την αποκάλυψη.

«Τα κορίτσια είναι ανακουφισμένα. Τουλάχιστον δεν φοβούνται μη διαφύγει ή μην τους κάνει κακό. Είναι πολύ εύκολο να αναρωτηθούμε γιατί ένα παιδί που βρίσκεται στον πλήρη έλεγχο ενός ενήλικα, ενός χειριστικού, ενός κακού, μου μιλάει. Ένα παιδί όταν το πιάνεις στα χέρια σου και το σακατεύεις δεν μπορεί να αντιδράσει. Μπορεί να γίνει ενοχικό. Πήρε αυτή την παιδικότητά τους, πήρε την αθωότητά τους. Αντί να κοιτάμε τα παιδιά καλό είναι να κοιτάξουμε πώς θα σταματήσουμε αυτά τα τέρατα. Αυτά τα παιδιά κοιμούνται με μνήμες και ζουν με αναμνήσεις», είπε.

Ο 44χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών, και αναμένεται να απολογηθεί αύριο.

 



«Τις έκανε να τον ερωτευτούν»

Στη νέα υπόθεση βιασμών ανήλικων κοριτσιών μίλησε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Αρχικά, αναφέρθηκε στον τρόπο δράσης του 44χρονου.

«Ήταν ένας εμφανίσιμος άνθρωπος. Έκανε μικρά κοριτσάκια να τον ερωτευτούν» σημείωσε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει πέντε καταγγελίες, σύμφωνα με τον κ. Μπαλάσκα αλλά εικάζεται ότι κι άλλα παιδάκια έχουν πέσει στα δίχτυα του προπονητή. 

Τέλος σχετικά με την εξέλιξη των ερευνών ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε ότι έχουν κατασχεθεί τα λάπτοπ, κάρτες και κινητά και ελέγχεται αν βιντεοσκοπούσε ο προπονητής τις συνευρέσεις του με τις αθλήτριες.

Δείτε επίσης:

Ο βιαστής προπονητής πολεμικών τεχνών διοργάνωνε μέχρι και πιτζάμα πάρτι! Έρχονται νέες καταγγελίες για τον 44χρονο

Μέσα στη σχολή βίαζε τα ανήλικα κορίτσια ο προπονητής τάε κβον ντο στην Ηλιούπολη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This