Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στην Αθήνα για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Το κέντρο της Αθήνας γέμισε με χρώμα γαλανόλευκο και υπερηφάνεια - Κόσμος έχει σπεύσει στο Σύνταγμα να χειροκροτήσει τους μαθητές

Must Read

Με παλμό, ζωντάνια, νιάτα, χρώμα λευκό και γαλάζιο και υπερηφάνεια γέμισε το κέντρο της Αθήνας καθώς σήμερα, παραμονές της 25ης Μαρτίου πραγματοποιείται η καθιερωμένη παρέλαση μαθητών και συλλόγων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου.

Από νωρίς το πρωί οι μαθητές των σχολείων της Αθήνας που θα συμμετείχαν στην παρέλαση συγκεντρώθηκαν στο Ζάππειο για να προετοιμαστούν και να περιμένουν την ώρα που θα ξεκινήσει η διαδικασία για να παρελάσουν. Τα παιδιά φορούσαν είτε παραδοσιακές στολές είτε τα ρούχα της παρέλασης.

Μπροστά στην Βουλή, συγκεκριμένα στον Άγνωστό Στρατιώτη είχε στηθεί εξέδρα η οποία φιλοξενεί πλήθος επισήμων.

Οι μαθητές παρέλασαν μπροστά από τη Βουλή ενώπιον των επισήμων δεχόμενοι τα χειροκροτήματα όσων βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος.

Εξαιτίας της μαθητικής παρέλασης είναι σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους γύρω από την πλατεία Συντάγματος. Επίσης το μετρό στο Σύνταγμα παραμένει κλειστό.

Στο Σύνταγμα, βρέθηκε και πλήθος κόσμου, καθώς μικροί και μεγάλοι δείχνουν πάντα ζωηρό ενδιαφέρον για να παρακολουθήσουν την παρέλαση και να χειροκροτήσουν τους μαθητές.

Υπενθυμίζεται πως και αύριο θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιτίας της στρατιωτικής παρέλασης που θα πραγματοποιηθεί.





Δείτε επίσης:

Αρκιοί: Παρέα με τον μικρό Άγγελο θα παρελάσουν και 13 μαθητές από τη Βούλα!

Ετοιμάζεται για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου ο μοναδικός μαθητής των Αρκιών!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This