Πυροβολισμός στην Αμαλιάδα: Χειροπέδες στον παππού των παιδιών – Στο χειρουργείο η 10χρονη

Η ανήλικη δεν φέρει άλλα τραύματα

Must Read

Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία στον παππού των δύο παιδιών που εμπλέκονται σε ένα περιστατικό με πυροβολισμό σήμερα το πρωί στο χωριό Άγιος Ιωάννης της Αμαλιάδας.

Ο παππούς κατηγορείται για την πλημμελή φύλαξη των παιδιών καθώς βρίσκονταν στο σπίτι του όταν ο 14χρονος παίζοντας με την καραμπίνα του πυροβόλησε στο πόδι την 10χρονη αδερφή του με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας, με τη συνοδεία περιπολικού.

Το κορίτσι χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί διαμπερές τραύμα που είχε στον μηρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει κάποιο άλλο τραύμα και η ζωή της δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο του ατυχήματος:

εράστια ήταν η αναστάτωση που προκλήθηκε στο χωριό Άγιος Ιωάννης της Αμαλιάδας όταν ένας 14χρονος σήκωσε μια καραμπίνα και πυροβόλησε την 10χρονη αδερφή του καταλάθος!

Ευτυχώς, τα σκάγια πέτυχαν την μικρή στο πόδι καθώς αν ήταν σε κάποιο άλλο σημείο του σώματος ίσως οι συνέπειες να ήταν πολύ μεγαλύτερες….

Σύμφωνα με το ilialive.gr, το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στο σπίτι του παππού των δύο παιδιών.

Το αγόρι έπαιζε με το όπλο, ένα μονόκαννο κυνηγετικό, και το σήκωσε κάνοντας πως στοχεύει την αδερφή του. Ωστόσο, το όπλο εκπυρσοκρότησε και η ανήλικη τραυματίστηκε καθώς η καραμπίνα ήταν γεμάτη.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο λόγω της σοβαρότητας του τραύματος, διακομίστηκε, συνοδεία Αστυνομίας στο νοσοκομείο Καραμανδάνειο της Πάτρας.

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν καθώς το παιδί δε μπορούσε να σηκώσει ψηλότερα την καραμπίνα και έτσι τραυμάτισε την αδερφή του στο πόδι.

Το ζήτημα που προκύπτει είναι πως και γιατί είχε αφήσει ο παππούς την καραμπίνα σε δημόσια θέα έτσι ώστε να την πάρουν στα χέρια τους τα παιδιά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές κρατείται ο παππούς των παιδιών, ο αδερφός του κοριτσιού, ενώ έχει προσαχθεί και η μητέρα τους και εξετάζονται για το περιστατικό.

Δείτε βίντεο από την μεταφορά του κοριτσιού:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This