Σοκ στη Ρόδο: Ανήλικος βιντεοσκόπησε 13χρονη σε προσωπικές τους στιγμές και έστειλε το βίντεο σε όλο το σχολείο!

Στην υπόθεση εμπλέκεται και μια κοπέλα

Must Read

Σοκάρει η νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας με θύμα μια 13χρονη στη Ρόδο. Δύο ανήλικοι μαθητές Γυμνασίου στη Ρόδο κατηγορούνται για διακίνηση πορνογραφικού υλικού με θύμα συμμαθήτρια τους.

Τι ακριβώς συνέβη; Ένας 14χρονος που φέρεται να είχε σχέση με το 13χρονο θύμα κατέγραψε στο κινητό του τηλέφωνο προσωπικές τους στιγμές και στη συνέχεια έστειλε το βίνετο σε όλο το σχολείο!

Πλην του 14χρονου στην σοκαριστική υπόθεση εμπλέκεται και ένα ακόμη κορίτσι, το οποίο φέρεται να προέτρεψε τον ανήλικο να προβεί στην εν λόγω πράξη!

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, η παράνομη μαγνητοσκόπηση φέρεται να έλαβε χώρα στις 24 Φεβρουαρίου 23, με το αδίκημα να διαπιστώνεται στις 8 Μαρτίου 2023.

Ο 14χρονος φέρεται να δελεάστηκε από έτερη μαθήτρια, που τον έπεισε να μαγνητοσκοπήσει με το κινητό του τηλέφωνο τη συμμαθήτριά τους σε προσωπικές τους στιγμές, και να της στείλει το βίντεο έναντι αμοιβής ύψους 2.000 ευρώ.

Τα χρήματα ουδέποτε δόθηκαν, ενώ όταν το θέμα έγινε γνωστό και η διεύθυνση του σχολείου κάλεσε τον ανήλικο για εξηγήσεις, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είχε στείλει στη συμμαθήτριά του, που του είχε τάξει αμοιβή, 7 βίντεο διάρκειας λίγων δευτερολέπτων το καθένα.

Σημειώνεται πως ήδη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, μετά από Εισαγγελική παραγγελία, προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, για τη διαπίστωση τυχόν τελέσεως του αδικήματος, ενώ το θύμα έδωσε κατάθεση, παρουσία παιδοψυχολόγου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This