Κρήτη: Γνωστός λυράρης ο 66χρονος που βίαζε και εξέδιδε ανήλικο επί σειρά ετών!

Στα ίχνη κυκλώματος παιδεραστίας (και) στην Κρήτη η ΕΛ.ΑΣ., μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις

Must Read

Γνωστός λυράρης είναι ο 66χρονος που συνελήφθη σήμερα στο Ηράκλειο Κρήτης με τις κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της πορνογραφίας ανηλίκου, ενώ για την ίδια υπόθεση, η οποία παραπέμπει στο πολύκροτο κύκλωμα παιδοφιλίας του Κολωνού,  έχει ταυτοποιηθεί και ένας 46χρονος Ηρακλειώτης γιατρός.

Το θύμα στη νέα αυτή ανατριχιαστική υπόθεση, η οποία φέρεται ότι εξελίχθηκε από το 2018 μέχρι και τον φετινό Φεβρουάριο, είναι ένα αγόρι ηλικίας 16 ετών σήμερα. Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ο 66χρονος μουσικός διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τους γονείς του ανήλικου και από το 2018 φέρεται να προέβαινε σε κατ’ εξακολούθηση προτάσεις και χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος του ανήλικου παιδιού, ενώ κάποια στιγμή το 2020 το εξανάγκασε και σε γενετήσια πράξη (βιασμός).

Έκτοτε, ο γνωστός Κρητικός μουσικός απειλούσε και εξανάγκαζε το αγοράκι να του στέλνει και βίντεο και φωτογραφίες με γυμνό περιεχόμενο, προκειμένου να ανεβάζει το πορνογραφικό υλικό σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Ο 66χρονος είχε δημιουργήσει και προφίλ στο όνομα του ανήλικου, χωρίς εκείνος να το θέλει και, όπως φαίνεται από την έρευνα των αρχών, από το Δεκέμβριο του 2022 έως και το Φεβρουάριο του 2023 έκλεινε ραντεβού και προωθούσε τον ανήλικο σε άνδρες, οι οποίοι τον βίαζαν.

Ο μουσικός, μάλιστα, είχε φτιάξει και τρία ψεύτικα προφίλ στο Instagram, μέσω των οποίων συνομιλούσε με άλλους χρήστες, στέλνοντάς τους πορνογραφικό υλικό με «πρωταγωνιστή» το ανήλικο θύμα του. Οι αστυνομικοί αναζητούν δύο ακόμη δράστες, ενώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχουν εντοπίσει τουλάχιστον 29 προφίλ στην εν λόγω πλατφόρμα social media, τα οποία σχετίζονται με την υπόθεση.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια Ηρακλείου, αφορά σε βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, και παράβαση του νόμου περί όπλων, τα οποία αφορούν στο διάστημα από το 2018 ως και τις 15 Φεβρουαρίου 2023. Σύμφωνα δε με το cretalive.gr, η μητέρα του ανήλικου αγοριού ήταν εκείνη που ενημέρωσε σχετικά τις αρχές και κινήθηκαν τα νήματα για την αποκάλυψη της υπόθεσης.

Ύποπτος και για παιδική πορνογραφία με θύμα έτερο ανήλικο ο συλληφθείς

Οπως αναφέρει επίσης το ρεπορτάζ του cretalive.gr, σε βάρος του 66χρονου λυράρη υπάρχει μια ακόμα ξεχωριστή δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για παραγωγή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο, με το θύμα αυτής της υπόθεσης να συσχετίζεται με το ανήλικο αγόρι της παρούσας περίπτωσης.

Σε έρευνα που έγινε στις οικίες του συλληφθέντα μουσικού και του γιατρού εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων ένας σουγιάς, δύο φυσίγγια, 10 συσκευές κινητών τηλεφώνων, κάρτες sim, κάρτες microSD, ένα tablet και ένα laptop που έχουν σταλεί ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια των αρχών.

*πηγή φωτο: newsit.gr

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This