Αδιανόητο: Μαθητές στο Ηράκλειο Κρήτης πέταξαν…ψιλά σε σχολική καθαρίστρια!

Αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό bullying

Must Read

Κάτω από αντίξοες συνθήκες κάνουν τη δουλειά τους οι καθαρίστριες σε σχολεία του Ηρακλείου Κρήτης καθώς μαθητές τους κάνουν bullying!

Την ίδια στιγμή οι γυναίκες φαίνεται πως δεν έχουν καμία συμπαράσταση γιατί ακόμα και οι καθηγητές δεν στέκονται στο πλευρό τους και δεν τις υπερασπίζονται!

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Action 24 η πρόεδρος του σωματείου καθαριστριών Ηρακλείου Κρήτης, Στέλλα Φοδελιανάκη μίλησε για τα περιστατικά εκφοβισμού αναφερόμενη σε ένα συγκεκριμένο κατά το οποίο μαθητές πετούσαν ψιλά στην καθαρίστρια ενώ εργαζόταν!

«Η συνάδελφος σκούπιζε την αυλή του σχολείου και τα παιδιά από τα παγκάκια που καθόντουσαν για να κάνουν το διάλειμμα της πετούσαν πεντάλεπτα και δεκάλεπτα», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Όταν απευθύνθηκε στη δασκάλα, η αντίδραση της ήταν “Τι να σου κάνω παιδιά είναι. Αν δεν μπορείς να τ’ ανεχτείς άλλαξε επάγγελμα”».

Σχετικά με το πώς μπορεί να σκέφτηκαν οι μαθητές για να προβούν σε αυτή την πράξη η γυναίκα αναρωτήθηκε: «Ότι είναι τόσο φτωχή για να κάνει αυτή τη δουλειά. Δεν ξέρω και εγώ. Τα παιδιά έχουν μια δική τους νόηση σε αυτές τις ηλικίες σ’ αυτά τα πράγματα».

Καταλήγοντας είπε πως το συγκεκριμένο δεν είναι το μοναδικό συμβάν.

«Δεν είναι το μοναδικό περιστατικό. Ζούμε σκληρές εποχές, εποχές που δεν τις γνωρίζαμε σαν χώρα, τα παιδιά μας να είναι τόσο σκληρά. Δυστυχώς θεωρώ ότι είμαστε τόσο απασχολημένοι σαν γονείς και έχει πνίξει τόσο η γραφειοκρατία τα σχολεία που δεν πράττουμε αυτά που πρέπει να πράττουμε.

Το σχολείο πλέον δεν εκπαιδεύει τα παιδιά στη συμπεριφορά. Έτσι θα έπρεπε να γίνεται. Δεν είναι μόνο να μάθει μαθηματικά το παιδί. Πρωτίστως είναι να μάθει και συμπεριφορά».

Δείτε τι δήλωσε:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This