Άλλαξε η ημερομηνία λήξης των μαθημάτων για γυμνάσια-λύκεια λόγω εκλογών

Must Read

Την απόφαση για την λήξη των μαθημάτων στα γυμνάσια και τα λύκεια λόγω της αναγγελίας των εκλογών στις 21 Μάϊου άλλαξε το Υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση τα μαθήματα θα έληγαν το τελευταίο δεκαήμερο του Μάϊου.

Όμως, με την νέα τροποποιητική απόφαση που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ, τα μαθήματα στα σχολεία θα ολοκληρωθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μάη.

Να τονιστεί ότι η απόφαση αφορά αποκλειστικά τα γυμνάσια και τα λύκεια ενώ δεν αλλάζει κάτι για τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας:

Τα μαθήματα λήγουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου. Η λήξη των μαθημάτων του Γυμνασίου, του Γενικού Λυκείου, του Επαγγελματικού Λυκείου, του Ειδικού Γυμνασίου, του Ειδικού Λυκείου και του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου καθορίζεται κάθε έτος με απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, η οποία εκδίδεται μέχρι την 30ή Απριλίου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This