Ισχυρή σεισμική δόνηση στο Ηράκλειο Κρήτης, ιδιαίτερα αισθητή στην Ιεράπετρα

Βραδινή... λαχτάρα για τους κατοίκους της ανατολικής Κρήτης

Must Read

Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν τις 22:30 στο Ηράκλειο της Κρήτης, με την ισχυρή αυτή σεισμική δόνηση να γίνεται ιδιαίτερα αισθητή στην Ιεράπετρα.

Ο σεισμός σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης και συγκεκριμένα 23 χλμ. νότια-νοτιοανατολικά του Τσούτσουρου Ηρακλείου, με τo επίκεντρό του να εντοπίζεται 39 χλμ. ΝΔ της νήσου Χρυσή και το εστιακό βάθος του στα 6 χλμ.

Σημειώνεται ότι, η αρχική εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου έκανε λόγο για 4,6 Ρίχτερ.

Σύμφωνα δε με το cretalive.gr, ο βραδινός σεισμός έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές της ανατολικής Κρήτης, ενώ μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο Ηράκλειο ακόμη και σε ισόγεια κτίσματα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This