Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε νεαρή γυναίκα!

Έπεσε από εγκαταλελειμμένο κτίριο

Must Read

Μια τραγωδία συνέβη νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη όταν μια νεαρή κοπέλα αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της πέφτοντας στο κενό από εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 13.30, επί της οδού Ολύμπου 61. Η κοπέλα ήταν περίπου 25 με 30 ετών. Η πολυκατοικία από την οποία έπεσε δεν κατοικούνταν.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, η κοπέλα φέρεται να πήδηξε στην ταράτσα του εγκαταλελειμμένου κτιρίου της Θεσσαλονίκης από διπλανή πολυκατοικία και μετά να προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.

Στην γειτονιά επικράτησε πανικός. Στο σημείο έφτασαν άμεσα διασώστες και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με κινητή μονάδα. Ωστόσο, δεν έκαναν κάτι καθώς η γυναίκα είχε ήδη καταλήξει.

Ο χώρος παραμένει αποκλεισμένος από δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This