Επειδόσιο με τρεις τραυματίες στη Θεσσαλονίκη – Κουκουλοφόροι χτύπησαν με ρόπαλα οπαδούς του Ηρακλή!

Must Read

Ο τραγικός θάνατος του Άλκη Καμπανού φαίνεται πως δεν έχει… θορυβήσει τους φανατικούς οπαδούς καθώς ακόμη ένα σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα αναστάτωσε τη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών, όταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομάδα αγνώστων επιτέθηκε με ρόπαλα σε μία παρέα οπαδών του Ηρακλή που βρισκόταν σε κατάστημα εστίατης.

Από την επίθεση τουλάχιστον τρία άτομα τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες επρόκειτο για καταδρομική επίθεση, η οποία δεν κράτησε παραπάνω από ένα λεπτό. Οι δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, ενώ επέβαιναν σε δίκυκλες μηχανές.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ έχουν ξεκινήσει έρευνες για το συμβάν. Μεταξύ άλλων εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.




Φωτό: Grtimes

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This