Φοιτήτρια κατήγγειλε ομαδικό βιασμό στο Ρέθυμνο – Στο στόχαστρο και γνωστός τράπερ

Ο βιασμός της 19χρονης βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αστυνομικών στην Κρήτη που συνεχίζουν την έρευνα

Must Read

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στην Κρήτη, αφού μία φοιτήτρια κατήγγειλε ομαδικό βιασμό, υποστηρίζοντας πως ένας από τους τρεις δράστες είναι γνωστός τράπερ που βρέθηκε στο νησί για live εμφάνιση. Η 19χρονη υπέδειξε ως δράστες έναν 30χρονο Αλβανό και δύο Έλληνες, ηλικίας 23 και 24 ετών.

Η ίδια φέρεται να γνώρισε έναν φίλο του τράπερ σε μπαρ του Ρεθύμνου. Αφού διασκέδασαν μαζί, τον ακολούθησε σε δωμάτιο. Εκεί ο Αλβανός και ο τράπερ εκμεταλλευτήκαν σεξουαλικά την κοπέλα, η οποία δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει, πιθανώς, λόγω του αλκοόλ που είχε καταναλώσει. Ο δεύτερος Έλληνας, σύμφωνα με την καταγγελία, εκτελούσε χρέη «συνεργού». Αφού την βίασαν, την παράτησαν σε άθλια κατάσταση.

Το επόμενο πρωί η 19χρονη έσπευσε να καταγγείλει το βιασμό της, δίνοντας τα στοιχεία των τριών ανδρών. Λίγο αργότερα, συνελήφθη ο 30χρονος Αλβανός, ο οποίος επιχείρησε να ταξιδέψει με το πλοίο της γραμμής για Πειραιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This