Χήρα Μανούσου Βολουδάκη για την υποψηφιότητα με ΝΔ: «Στην αρχή είπα όχι»

Τι είπε για την απώλεια του βουλευτή

Must Read

Στην υποψηφιότητά της με τη Νέα Δημοκρατία στα Χανιά αναφέρθηκε η χήρα του βουλευτή του κόμματος, Μανούσου Βολουδάκη, Σέβη Αμανατίδου-Βουλουδάκη.

«Στην αρχή, όταν μου έγινε η πρόταση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν κάτι εξωπραγματικό. Δηλαδή είπα όχι, πώς; Είχα βυθιστεί σε μία θλίψη που προσπαθούσα να διαχειριστώ μόνη μου γιατί σε ένα σπίτι με τρία παιδιά δεν μπορεί να υπάρχει μόνιμο πένθος», ανέφερε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή «Happy Day.

Και συνέχισε:

«Έπρεπε τα παιδιά να μπούνε σε ένα πρόγραμμα και να φανεί ότι η ζωή συνεχίζεται Η πρώτη συζήτηση που έκανα με τα παιδιά γι’ αυτό, μου είπαν να το κάνω με ενθουσιασμό, με χαρά και να το κάνουμε παρέα. Δεν ξεχνάς ποτέ ούτε σταματάς να λυπάσαι, ο πόνος είναι εκεί, αλλά κάνεις ένα βήμα μπροστά».

«Πίστευε ότι θα τα καταφέρει»

Μιλώντας για το χαμό του συζύγου της είπε πως «είναι μια μεγάλη λύπη, που μαθαίνεις να ζεις με αυτήν. Είναι σαν να συνεχίζω να ζω με μία μόνιμη αναπηρία. Ήμασταν μαζί περίπου 20 χρόνια και αποκτήσαμε τρία παιδιά. Ήμασταν αγαπημένο ζευγάρι μαζί σε όλα. Τον έχουμε τόσο πολύ μέσα μας που είναι σαν να υπάρχει». 

Η ίδια ανέφερε πως ο βουλευτής πίστευε ότι μέχρι τελευταία στιγμή θα τα καταφέρει και ήταν αισιόδοξος.

«Μάλιστα, οι τελευταίες του κουβέντες ήταν θα τα καταφέρουμε» είπε η Σέβη Αμανατίδου Βολουδάκη.

«Ήθελε να ζήσει, το πίστευε, ήταν αγωνιστής έτσι κι αλλιώς και έδινε μάχες. Πίστευε ότι θα κερδίσει κι αυτή, όπως κι όλες τις άλλες. Εκεί αμφέβαλες, ήθελες να το πιστέψεις ότι θα τα καταφέρει, αλλά είχες να κάνεις με άλλο θηρίο. Πρόλαβα να του πω όσα ήθελα. Τις τελευταίες ημέρες που ήμασταν στο νοσοκομείο κι ήταν με τον όρο και τα σωληνάκια, έλεγε ο ένας στον άλλον ότι περνάμε χρόνο μαζί», δήλωσε.

Τέλος, μίλησε και για τα παιδιά της:

«Είναι 15, 14 και 9 ετών. Είναι δύσκολο γιατί ο Μανούσος ήταν παρών σε όλα, μπαμπάς. Έχουν κληρονομήσει από εκείνον την αισιοδοξία και λένε ότι μπορεί να έχει φύγει, αλλά είναι κάπου καλά και μας προσέχει. Είναι εδώ στις αποφάσεις μας».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι χρειάστηκε την βοήθεια ενός ψυχολόγου για να ξεπεράσει την απώλεια του συζύγου της.

Δείτε τις δηλώσεις της:



Δείτε επίσης:

Στα Χανιά με τη Ν.Δ. η χήρα του Μανούσου Βολουδάκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This