Μαθήτριες πλακώθηκαν στο προαύλιο του ΕΠΑΛ Χαλκίδας – Βίντεο με τον άγριο καβγά

Σε... αρένα για ανηλίκους έχει μετατραπεί τελευταίως το συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα

Must Read

Για τα «μάτια» ενός μαθητή, δύο 15χρονες «έπαιξαν ξύλο» στο προαύλιο του ΕΠΑΛ Χαλκίδας, στην Εύβοια, με τον άγριο καβγά τους να καταγράφεται σε βίντεο από αυτόπτες μάρτυρες.

Οπως αναφέρει το evima.gr, το εν λόγο περιστατικό έλαβε χώρα πριν από έναν περίπου μήνα, και συνέπεια του καβγά ήταν η 15χρονη μαθήτρια του ΕΠΑΛ, η οποία δέχτηκε επίθεση από μαθήτρια άλλου σχολείου, να καταλήξει στο νοσοκομείο, καθώς, όπως φαίνεται στο βίντεο – ντοκουμέντο, το κορίτσι σωριάστηκε στο έδαφος λιπόθυμο.

Μόλις αντιλήφθηκαν το περιστατικό, οι καθηγητές του σχολικού συγκροτήματος κάλεσαν ασθενοφόρο και ενημέρωσαν τους γονείς του κοριτσιού που λιποθύμησε, το οποίο και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, για τις απαραίτητες εξετάσεις. Σύμφωνα δε με πηγές που επικαλείται ο ίδιος ιστότοπος, η αστυνομία δεν ενημερώθηκε για το συμβάν.

Σημειώνεται πως, πριν από μερικές ημέρες το evima.gr, έκανε γνωστή και την καταγγελία για έναν 17χρονο, επίσης μαθητή του ΕΠΑΛ Χαλκίδας, ο οποίος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από συμμαθητή του, την ώρα που βρισκόταν μέσα στην τάξη. Ο καθηγητής μπήκε στη μέση να χωρίσει τους δύο μαθητές, με αποτέλεσμα να δεχτεί και εκείνος μία καρέκλα στο κεφάλι.

Στη συνέχεια, ο ένας μαθητής δάγκωσε και έκοψε μέρος του δαχτύλου του άλλου(!), με το θύμα να υποβάλλεται σε επέμβαση συγκόλλησης στο ΚΑΤ.

  • Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This