Ξεσπούν οι εντατικολόγοι κατά Κούγια για την επίθεση στον Ηλιάδη: «Μας προσβάλλει όλους»

Κάνουν λόγο για «ανοίκεια επίθεση»

Must Read

Σύσσωμος ο ιατρικός κόσμος της χώρας έχει σταθεί στο πλευρό του διευθυντή της ΜΕΘ στο νοσοκομείο του Ρίο, Ανδρέα Ηλιάδη ο οποίος χθες δέχθηκε αισχρή επίθεση από τον συνήγορο υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια ο οποίος άφησε υπαινιγμού ότι κάνε διακίνηση οργάνων!

Μετά την Ένωση Ιατρών νοσοκομείων Αχαΐας (ΕΙΝΑ) και τις δηλώσεις υποστήριξης των γονέων που συνάντησαν τον κ. Ηλιάδη όταν ήθελαν να προχωρήσουν σε δωρεά οργάνων των παιδιών τους, δίπλα στον εντατικολόγο βρίσκονται οι συνάδελφοί του και συγκεκριμένα, η Ελληνική Εταιρεία Εντατικής Θεραπείας (ΕΕΕΘ).

Σε ανακοίνωσή της η Εταιρεία έκανε λόγο για «ανοίκια επίθεση« και τόνισε ότι στο πρόσωπο του κ. Ηλιάδη προσβάλλονται όλοι οι εντατικολόγοι.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Χθες συνάδελφός μας και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας χαρακτηρίστηκε από συνήγορο υπεράσπισης στο πλαίσιο ακροαματικής διαδικασίας ως “διακινητής οργάνων προς μεταμόσχευση” σε χώρα του εξωτερικού.

Ο χαρακτηρισμός αυτός προσβάλλει κατάφωρα όλους τους Εντατικολόγους της χώρας αλλά και τον Ιερό Θεσμό της Δωρεάς Οργάνων. Το μέγιστο Δώρο Ζωής είναι η Δωρεά Οργάνων.

Θεωρούμε ότι η ιδέα της δωρεάς δέχεται μια ανοίκεια επίθεση με εντελώς αβάσιμα επιχειρήματα.

Η οικογένεια των Εντατικολόγων που καθημερινά προσπαθεί να προσφέρει ζωή, παραβλέποντας το προσωπικό κόστος, σήμερα θλίβεται από την επίθεση στο έργο του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού που εδώ και δεκαετίες προσπαθεί να βγάλει τη χώρα από το μεταμοσχευτικό τέλμα.

Διαρκής προσπάθεια των εργαζομένων στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας είναι να προσφέρουμε στους Έλληνες πολίτες το δώρο της μεταμόσχευσης, δηλαδή το ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ.

Εκ μέρους των εντατικολογων όλης της χώρας η πρόεδρος της ΕΕΕΘ κ Μ. Θεοδωρακοπούλου».

Δείτε επίσης:

«Μικροί άνθρωποι μιλούν…» – Το ποιήμα «καρφί» του Ανδρέα Ηλιάδη για τον Κούγια

Σκληρή απάντηση του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων στις αθλιότητες Κούγια!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This