Αποκαλύψεις για τη νέα διοίκηση της Κιβωτού: Ξήλωσαν εκκλησία και Αγία Τράπεζα – Απαγορεύουν στα παιδιά να κάνουν τον σταυρό τους!

Σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα - Αναμένονται διώξεις

Must Read

Σοκάρουν οι καταγγελίες για τα πεπραγμένα της νέας διοίκησης της «Κιβωτού του κόσμου».

Ενώ η κυβέρνηση «ξήλωσε» τα παλαιά στελέχη της ΜΚΟ μετά τις καταγγελίες αναφορικά με τα περιστατικά κακοποίησης ανηλίκων αλλά και τη κακοδιαχείριση των οικονομικών της Κιβωτού, έρχονται στο φως της δημοσιότητας απίστευτα περιστατικά που διαδραματίζονται από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο και ορίστηκε μετά από απόφαση του Μεγάρου Μαξίμου. Η αντικατάσταση, όπως είχε πει τότε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, γίνεται για να βοηθηθούν τα παιδιά, για την ασφάλειά τους αλλά και για τη σωστή λειτουργία της δομής. Πράγματα τα οποία, σύμφωνα με τις καταγγελίες, δεν γίνονται πραγματικότητα…

Τουναντίον, η νέα διοίκηση της Κιβωτού του Κόσμου φέρεται να ξήλωσε την εκκλησία, να πέταξε την Άγια Τράπεζα και να απαγορεύει στα παιδιά να κάνουν τον σταυρό τους!

 

Κ. Λούλης: «Άκουσα πολλά πράγματα, που θα χαρώ πολύ να διαψεύσω!»

Παράλληλα, ο γνωστός βιομήχανος και μέγας δωρητής της ΜΚΟ, Κώστας Λούληςαναφέρθηκε προσωπικά στον πατέρα Αντώνιο και προέβλεψε την αγιοποίησή του μετά από χρόνια, αφού δικαιωθεί από τις διώξεις. «Έχω γνωρίσει 4 Αγίους, πιστεύω ότι ο 5ος θα είναι ο πατέρας Αντώνιος». Μάλιστα, είπε πως ο ίδιος απευθύνθηκε αρχικά στην Υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου και καυτηρίασε την απότομη αλλαγή στάσης της απέναντι στην «Κιβωτό», ενώ αποκάλυψε ότι μέλη της νέας Διοίκησης έκλεισαν την εκκλησία, αποκαθήλωσαν τις εικόνες και πέταξαν την Αγία Τράπεζα.

 


«Έχουν διαπράξει ένα τεράστιο έγκλημα. Με κεφαλαία γράμματα. Με όλη αυτή την υπόθεση. Αποδόμησαν την έννοια της φιλανθρωπίας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλα τα ιδρύματα, τα ορφανοτροφεία, τα γηροκομεία από την Ορεστιάδα μέχρι τη Ρόδο και την Κέρκυρα, έχουν μηδέν δωρεές. Ούτε ακινήτων, ούτε τροφίμων» ανέφερε με νόημα ο κ. Λούλης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This