Υπόθεση ψευτογιατρού: Ακόμα τρεις υποθέσεις απάτης εξιχνίασε η ΕΛ.ΑΣ.

H υπόθεση ήρθε ξανά στο φως της δημοσιότητας

Must Read

Στο φως της δημοσιότητας επανέρχεται η υπόθεση του 66χρονου ψευτογιατρού Δημήτρη Τριανταφύλλου στην Θεσσαλονίκη ο οποίος είχε εξαπατήσει ασθενείς που έπασχαν από σκλήρυνση κατά πλάκας ώστε να δοκιμάσουν μια θεραπεία με βλαστοκύτταρα. Μάλιστα, στο πλαίσιο των πειραμάτων που έκανε ο δήθεν γιατρός στους ανθρώπους στους οποίους πουλούσε ψεύτικες ελπίδες πέντε από αυτούς είχαν χάσει τη ζωή τους.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ) εξιχνιάστηκαν ακόμα τρεις υποθέσεις εξαπάτησης ασθενών.

Οι συγκεκριμένες αφορούν περιστατικά που σημειώθηκαν από το 2006 έως το 2014 με τον «μαιμού» γιατρό να κερδίζει 215.000 ευρώ από τους τρεις ασθενείς στους οποίους υποσχέθηκε ψευδώς πλήρη θεραπεία!

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του ψευτογιατρού έχουν ασκηθεί κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος με τις αποκαλύψεις για τη δράση του να προκαλούν ανατριχίλα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Μετά τη δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας κατηγορουμένου για εξαπάτηση ατόμων με σοβαρά προβλήματα υγείας, που είχε ως αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατος πέντε (5) εξ’ αυτών (σχετ. η από 20-01-2023 παρουσίαση της υπόθεσης) και στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εγκληματικών Οργανώσεων και Διεθνικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εξιχνιάστηκαν άλλες τρείς περιπτώσεις εξαπάτησης ασθενών.

Υπενθυμίζεται ότι, για την υπόθεση είχε σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος 66χρονου ημεδαπού και 72χρονου αλλοδαπού.

Όπως προέκυψε, οι προαναφερόμενοι, κατά το χρονικό διάστημα από το έτος 2006 έως το έτος 2014, εξαπάτησαν σε τρεις (3) ακόμη περιπτώσεις, ασθενείς, αποκομίζοντας το συνολικό χρηματικό ποσό των (215.000) ευρώ, υποσχόμενοι την πλήρη θεραπεία ή τουλάχιστον τη θεαματική βελτίωση της κατάστασης της υγείας τους, εφόσον ακολουθούσαν την προτεινόμενη από αυτούς θεραπεία, χωρίς ωστόσο να επέλθει το υποσχόμενο αποτέλεσμα.

Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια δικαστική Αρχή».

Δείτε βίντεο:



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This