«Είναι άνθρωπος πάνω από όλα» – Τι λέει 28χρονη που γνώρισε τον Ανδρέα Ηλιάδη

Η κοπέλα έκανε διπλή μεταμόσχευση πνευμόνων

Must Read

Ένα τεράστιο «κύμα» συμπαράστασης έχει δημιουργηθεί προς τον γιατρό Ανδρέα Ηλιάδη μετά την αισχρή επίθεση από το ποινικολόγο Αλέξη Κούγια ο οποίος τον κατηγόρησε εμμέσως για διακίνηση οργάνων!

Μετά από σύσσωμο τον ιατρικό κόσμο, γονείς παιδιών που έφυγαν από τη ζωή και αποφάσισαν να κάνουν δωρεά οργάνων και τον 13χρονο που είχε φροντίσει με ιδιαίτερη αγάπη ο διευθυντής της ΜΕΘ στο νοσοκομείο του Ρίο, το δικό της «ευχαριστώ» έστειλε η 28χρονη Δήμητρα Ντίλιου η οποία έκανε διπλή μεταμόσχευση πνευμόνω.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News, η νεαρή είπε πως έκανε την μεταμόσχευση πριν από τέσσερις μήνες και από τότε άλλαξε η ζωή της.

«Η ζωή μου πριν τη μεταμόσχευση ήταν αρκετά δύσκολη, αρκετά επώδυνη και επίπονη, γιατί ανά 15 ημέρες ήμουν στο νοσοκομείο και 24 ώρες το 24ωρο ήμουν με οξυγόνο.

Αυτό σημαίνει ότι με περιόριζε σε όλες μας τις μετακινήσεις, δεν είχα κοινωνική ζωή, δεν μπορούσα να δω από κοντά τους φίλους μου. Ήταν αρκετά δύσκολα», ανέφερε.

Η κοπέλα μίλησε και για την γνωριμία της με τον κ. Ηλιάδη ο οποίος, όπως τόνισε, ήταν πάντα δίπλα της και μάλιστα συνεχίζει να την παίρνει τηλέφωνο.

«Ο κος Ανδρέας είναι πάνω απ’ όλα άνθρωπος. Ήρθε στη ζωή μου, γιατί ήταν το πρώτο τηλεφώνημα για ένα μόσχευμα που είχε βρεθεί, αλλά δεν μου έκανε. Όταν είχε έρθει στα Γιάννενα ήρθε και στο σπίτι μου, ήθελε να με γνωρίσει. Μου έδωσε τεράστια δύναμη και μου είπε ”μη φοβάσαι, είμαι δίπλα σου, θα το παλέψουμε μαζί”.

Πρώτα είναι άνθρωπος και μετά γιατρός. Από τότε κάθε μέρα με παίρνει τηλέφωνο για να δει πως είμαι, είναι δίπλα μου, είναι κομμάτι της ζωής μου. Είμαι δίπλα του και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον».

Η ίδια τόνισε πως, πλέον, η ζωή της είναι πολύ διαφορετική και σίγουρα πολύ καλύτερη.

«Σήμερα περνάω τη δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, ξαναγεννήθηκα. Τώρα καταλαβαίνω πώς είναι να σου λείπει η ανάσα κάτι που έχει ένας υγιής άνθρωπος. Μου έχει αλλάξει πραγματικά όλη τη ζωή, όλη την καθημερινότητα. Είμαι ένας άλλος άνθρωπος, είμαι ευτυχισμένη. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όσους ήταν δίπλα μου γιατρούς, νοσηλευτές, γονείς φίλους κι εννοείται τον κ. Ανδρέα.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την οικογένεια που μου χάρισε απλόχερα αυτό το δώρο την οικογένεια που μου χάρισε απλόχερα αυτό το δώρο. Μόνο ευγνωμοσύνη και σεβασμό μπορώ να νιώσω», κατέληξε.

Δείτε τι δήλωσε:



Δείτε επίσης:

Συγκινητική επιστολή 13χρονου για Ανδρέα Ηλιάδη: «Με φρόντισε σα να ήμουν παιδί του»

Συντονίστρια Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων: «Δεν πείθουμε κανέναν να προσφέρει όργανα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This