Νέο αίτημα αποφυλάκισης της Εύας Καϊλή

Επιμένει ότι είναι αθώα

Must Read

Στις 13 Απριλίου αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου η Εύα Καϊλή για την υπόθεση διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Συγκεκριμένα, τη Μεγάλη Πέμπτη θα εξεταστεί το νέο αίτημα αποφυλάκισής της, με την ίδια να δηλώνει αθώα. Η Εύα Καϊλή αισθάνεται φανερά αδικημένη μετά την απόφαση να αποφυλακιστεί ο Πιέρ Αντόνιο Παντσέρι, συγκατηγορούμενός της και θεωρούμενος «εγκέφαλος» του Qatargate, αλλά επιμένει ότι δεν πρόκειται να ομολογήσει αδικήματα που δεν έχει διαπράξει. «Ποτέ δεν πρόκειται να ομολογήσω αδικήματα που δεν έχω διαπράξει» φέρεται να δηλώνει. «Η ίδια αν και ψυχολογικά φορτισμένη επιμένει κατηγορηματικά στην αθωότητά της», ανέφερε ο συνήγορός της, κ. Δημητρακόπουλος. Τόσο ο σύζυγός της, όσο και ο Παντσέρι, φαίνεται ότι έχουν συνεργαστεί με τις βελγικές Αρχές με αντάλλαγμα την αποφυλάκισή τους με “βραχιολάκι”.  

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This