Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που έκανε διακίνηση ναρκωτικών με περιπολικά

«Κοτόπουλα», «κατσαβίδια» και... τραπ!

Must Read

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο 33χρονος αστυνομικός που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών με περιπολικά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο αστυνομικός- body builder και ο Ειδικός Φρουρός που συνελήφθη μαζί του και υπηρετεί και εκείνος στο Α.Τ. Φαλήρου, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα: «Σε συνέχεια του από 09-04-2023 Δελτίου Τύπου σχετικά με τη σύλληψη Αστυφύλακα και Ειδικού Φρουρού για – κατά περίπτωση – παραβάσεις των νομοθεσιών περί εξαρτησιογόνων ουσιών και ερασιτεχνικού – επαγγελματικού αθλητισμού, καθώς και για παράβαση καθήκοντος, ανακοινώνεται ότι, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος τους, ενώ παράλληλα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα».

Όπως έγινε γνωστό, ο διεφθαρμένος αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά ακόμα και με υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας, είχε πρωταγωνιστήσει σε βιντεοκλίπ του τράπερ Snik. Πρόκειται για τον 33χρονο Σ.Δ., ο οποίος υπηρετούσε σε Τμήμα Ασφαλείας των νοτίων προαστίων, αλλά παράλληλα πουλούσε «κοτόπουλα» και «κατσαβίδια», όπως αποκαλούσε την κάνναβη. Ο γυμνασμένος επίορκος αστυνομικός, που ήταν γνωστός στον χώρο του bodybuilding, συμμετείχε σε βιντεοκλίπ του τράπερ Snik φορώντας μάσκα ή κουκούλα. Ωστόσο εμφανιζόταν ημίγυμνος κι έτσι φαίνονται τα τατουάζ που έχει στο σώμα του, τα οποία τον «πρόδωσαν», αν και ήθελε να κρύψει την ταυτότητά του.

Συγκρίνοντας τα τατουάζ του κουκουλοφόρου στα βίντεο με τα τατουάζ του 33χρονου σε φωτογραφίες στα social media του, προκύπτει ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο… Ο αστυφύλακας, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του με μάσκα ή κουκούλα, στέκεται δίπλα στον τραγουδιστή, κάνοντας χαρακτηριστικές χειρονομίες κατά τη διάρκεια του βιντεοκλίπ.

Συναυλίες

Σε άλλο βίντεο στα social media φαίνεται να σπάει με τα δάχτυλά του ένα ποτήρι μέσα σε μπαρ, επιδεικνύοντας τη δύναμή του. Στις καλλιτεχνικές του… ανησυχίες περιλαμβάνεται και το στήσιμο παράστασης από τράπερ κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα. Συνάδελφοι του αστυνομικοί ξαφνιάστηκαν όταν τον είχαν δει να βοηθάει τους τράπερ, ενώ θα περίμεναν να συμμετέχει στα μέτρα ασφαλείας του αγώνα.

Η δράση του τερματίστηκε έπειτα από επιχείρηση αστυνομικών της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας το περασμένο Σάββατο, ενώ εκτελούσε περιπολία ασφαλείας στο λιμάνι του Πειραιά. Τότε ζήτησε από τον συνάδελφό του με τον οποίο εκτελούσαν υπηρεσία να μεταβεί σε κοντινό σημείο για να χαιρετήσει συγγενικό του πρόσωπο. Εκεί οι «Αδιάφθοροι» της Ελληνικής Αστυνομίας τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω την ώρα που προμήθευε «πελάτη» του με 8 γραμμάρια κάνναβη.

Οπως διαπιστώθηκε, ο επίορκος αστυνομικός διακινούσε για τουλάχιστον έξι μήνες ποσότητες χασίς, ακόμα και… εν ώρα υπηρεσίας. Ανάμεσα στους «πελάτες» του περιλαμβάνεται ειδικός φρουρός που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Π. Φαλήρου. Με τον ειδικό φρουρό ήταν φίλοι από τότε που συνυπηρετούσαν μαζί στην ομάδα ΔΙΑΣ, μέχρι το 2019, απ’ όπου είχε εκδιωχθεί λόγω προβληματικής συμπεριφοράς.

Εκτός από τον συνάδελφό του συνελήφθη και η σύζυγος του επίορκου θηριώδους αστυνομικού, με την οποία είχε παντρευτεί πριν από λίγους μήνες. Εκτός από τους δύο αστυνομικούς και τη σύζυγο του ενός, συνελήφθησαν ακόμα τρία άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για παραβάσεις των νομοθεσιών περί εξαρτησιογόνων ουσιών και ερασιτεχνικού – επαγγελματικού αθλητισμού, καθώς και για παράβαση καθήκοντος. Οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. διαπίστωσαν ότι χρησιμοποιούσε τα social media του για να κλείνει «αθόρυβα» και χωρίς ίχνη τις αγοραπωλησίες ναρκωτικών, ενώ είχε δημιουργήσει το κωδικό λεξιλόγιο για «κοτόπουλα» και «κατσαβίδια», όταν αναφερόταν στην κάνναβη.

Στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κιλά και 536,2 γραμ. ακατέργαστη κάνναβη, τρεις τρίφτες κάνναβης, τρεις ζυγαριές ακριβείας, 46 δισκία και 11 φιαλίδια με άγνωστες υγρές ουσίες, δύο συσκευαστές κενού αέρος και σφράγισης συσκευασιών, πλήθος νάιλον συσκευασιών και 265 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This