Απολογείται αύριο ο γνωστός τερματοφύλακας Μπόρις Κλέιμαν

Κατηγορείται με διώξεις σε βαθμό κακουργήματος

Must Read

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον ποδοσφαιριστή του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος έχει τεθεί ήδη εκτός ομάδας μετά τη σύλληψή του.

Αύριο, Μεγάλη Τετάρτη 13/4, αναμένεται να παραπεμφθεί για απολογία στον ανακριτή από τον οποίο έλαβε προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του πριν δικαστικός λειτουργός και ανακριτής αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του αντιμετώπιση. Ο γνωστός τερματοφύλακας συνελήφθη μετά από καταγγελία για βιασμό ανήλικης μαθήτριας από το Βέλγιο σε μπαρ στο Κολωνάκι. Ο ποδοσφαιριστής το ίδιο βράδυ ενεπλάκη μαζί με συμπαίκτη του και σε καβγά με τους συμμαθητές της μαθήτριας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και ποσότητα ναρκωτικών.  Άμεσα η ομάδα της Σούπερ Λιγκ διέκοψε τη συνεργασία με τους δύο ποδοσφαιριστές. Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποδοσφαιριστή ποινική δίωξη για:

Ο γνωστός τερματοφύλακας συνελήφθη μετά από καταγγελία για βιασμό ανήλικης μαθήτριας από το Βέλγιο σε μπαρ στο Κολωνάκι. Ο ποδοσφαιριστής το ίδιο βράδυ ενεπλάκη μαζί με συμπαίκτη του και σε καβγά με τους συμμαθητές της μαθήτριας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και ποσότητα ναρκωτικών.  Άμεσα η ομάδα της Σούπερ Λιγκ διέκοψε τη συνεργασία με τους δύο ποδοσφαιριστές. Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποδοσφαιριστή ποινική δίωξη για:

  1. Βιασμό χωρίς συναίνεση (δηλαδή χωρίς χρήση βίας)
  2. Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου
  3. Προμήθεια – κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση

Όπως προκύπτει, πρόκειται για μια παρέα νεαρών Βέλγων που ήρθαν στην Αθήνα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής. Καταγγέλλουν τον 33χρονο, άγνωστο για αυτούς, ποδοσφαιριστή πως επιτέθηκε και κακοποίησε σεξουαλικά τη φίλη τους και συμμαθήτριά τους μέσα στο κλαμπ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος ήταν στο κλαμπ μαζί με τον συμπαίκτη του Ροντρίγκο Εσκοβάλ. Και οι δύο είχαν πάρει ρεπό από τον προπονητή τους και άδεια να παραμείνουν στην Αθήνα. Ο αθλητής φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες και να υποστήριξε ότι «χόρεψα μαζί της στο μπαρ και τίποτα άλλο».

 




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This