Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών υπόθεση βιασμού και μαστροπείας ανήλικου κοριτσιού στον Πύργο Ηλείας

Το κορίτσι φέρεται να υποστήριξε πως αυτό δεν ήταν το πρώτο ραντεβού της με τον αλλοδαπό άνδρα και πως εξαναγκάστηκε σε σεξουαλική επαφή μαζί του

Must Read

Ένα νεαρός Έλληνας και ένας αλλοδαπός είναι οι -μέχρι στιγμής- εμπλεκόμενοι σε μια νέα υπόθεση μαστροπείας και βιασμού ανήλικου κοριτσιού με -ενδεχομένως- μεγάλες προεκτάσεις στην τοπική κοινωνία, την οποία ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, οι έρευνες των τοπικών Αρχών ξεκίνησαν χθες το βράδυ, όταν εντόπισαν τον αλλοδαπό κατηγορούμενο να κινείται και να συμπεριφέρεται ύποπτα σε περιοχή του Πύργου Ηλείας, ενώ, λίγο αργότερα, εντοπίστηκε και ο νεαρός, καθώς και μια ανήλικη. Ο δεύτερος, αρκετά γνωστός στον Πύργο και με επιβεβαιωμένη παραβατική συμπεριφορά, φέρεται να έκλεινε ραντεβού για να εκδίδει την ανήλικη Ρομά σε διάφορους άντρες.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο νεαρός άντρας φέρεται να κανόνισε το ραντεβού ανάμεσα στον αλλοδαπό και την ανήλικη στο σπίτι του, έναντι χρηματικής αμοιβής. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προσήγαγαν τους άνδρες, με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου να αναλαμβάνουν την περαιτέρω έρευνα, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, έχουν φτάσει σε σημαντικά στοιχεία για τη νέα αυτή υπόθεση μαστροπείας και βιασμού (τετελεσμένου ή απόπειρας) και ασέλγειας σε ανήλικη επί πληρωμή.

Η ανήλικη Ρομά αναμένεται να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο

Το κορίτσι, το οποίο αναμένεται να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο, φέρεται να υποστήριξε πως αυτό δεν είναι το πρώτο ραντεβού που είχε με τον συγκεκριμένο άνδρα και πως εξαναγκάστηκε σε σεξουαλική επαφή μαζί του.

Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται, ενώ οι δύο εμπλεκόμενοι αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Ηλείας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This