Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων της συμπρωτεύουσας για το Πάσχα

Αυξημένα τα μέτρα της Τροχαίας

Must Read

Άδειασε η Θεσσαλονίκη. Μαζική είναι και η έξοδος των εκδρομέων στη συμπρωτεύουσα για το Πάσχα.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει πάρει αυξημένα μέτρα στους δρόμους της συμπρωτεύουσας με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. Η κυκλοφορία στα εθνικά οδικά δίκτυα που συνδέουν τη Θεσσαλονίκη με την Κατερίνη, την Καβάλα, τις Σέρρες και τη Χαλκιδική εξελίσσεται μέχρι τώρα ομαλά, με τις Αρχές να λαμβάνουν αυξημένα μέτρα τροχαίας. Κατά την έξοδο το τελευταίο 24ωρο (Μ. Πέμπτη) πέρασαν από τα διόδια των Ν. Μαλγάρων 14.782 οχήματα (ρεύμα εξόδου), ενώ εισήλθαν στη Θεσσαλονίκη 14.205 οχήματα.

Με ΙΧ και ΚΤΕΛ η έξοδος των Θεσσαλονικιών

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα η κίνηση στον υπεραστικό σταθμό ΚΤΕΛ «Μακεδονία», όπου τα λεωφορεία αναχωρούν με πληρότητες που φθάνουν σχεδόν το 100%, ιδιαίτερα προς την Αθήνα, αλλά και τους δημοφιλείς προορισμούς, πασχαλινούς και μη, όπως είναι η Κέρκυρα, ο Βόλος, τα Ιωάννινα, η Καστοριά, η Καβάλα κ.ά. Σύμφωνα με τη διοίκηση του ΚΤΕΛ «Μακεδονία», όπου υπάρχει αυξημένη ζήτηση προγραμματίζονται έκτακτα δρομολόγια. Για την περιοχή του νομού Θεσσαλονίκης σήμερα, Μ. Παρασκευή, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα απαγορεύεται η κυκλοφορία φορτηγών στο ρεύμα εξόδου των εθνικών οδών Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών (από την αερογέφυρα Θέρμης έως τον κόμβο Ν. Μουδανιών), Θεσσαλονίκης – Καβάλας (από τη Χ.Θ. 11+340 έως τη Χ.Θ. 97+550) και Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, (Ε.Ο.16), από την αερογέφυρα Θέρμης έως τα όρια της Π.Ε. Θεσσαλονίκης (κόμβος Αγίας Αναστασίας). Ανάλογοι περιορισμοί θα ισχύσουν τη Δευτέρα του Πάσχα από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ, στο ρεύμα εισόδου των παραπάνω οδικών δικτύων. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This