«Ήταν μια άτυχη στιγμή», λέει ο γιος της γυναίκας που «έλουσε» με νέφτι τον σύζυγό της

Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο, τονίζει

Must Read

Την δική του διάσταση στο σοκαριστικό περιστατικό που συνέβη σε σπίτι στον Άγιο Παντελεήμονα όταν μια γυναίκα «περιέλουσε» τον σύζυγό της με νέφτι και του έβαλε φωτιά με αποτέλεσμα να τον κάψει έδωσε ο γιος του ζευγαριού.

Σε δηλώσεις του τόνισε πως το περιστατικό ήταν μια «άτυχη στιγμή».

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως οι γονείς του τσακώθηκαν. Πάνω στα νεύρα της η μητέρα του βρήκε ένα μπουκάλι, δεν είδε τι έχει μέσα και του το πέταξε.

Στη συνέχεια, όπως λέει, ο πατέρας του πήγε να ανάψει τσιγάρο και πήρε φωτιά.

Ο γιος του ζευγαριού τονίζει πως κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει.

Ο 57χρονος έχει οδηγηθεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» με σοβαρά εγκαύματα, ενώ η σύζυγός του έχει συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.





Το περιστατικό

Πανικός επικράτησε στον Άγιο Παντελεήμονα, το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, όταν μια 50χρονη γυναίκα «έλουσε» με νέφτι τον 57χρονο σύζυγό της και του έβαλε φωτιά για να τον κάψει ζωντανό.

Το φρικαλέο σκηνικό σημειώθηκε στις 21:30 χθες το βράδυ. Σύμφωνα με την Αστυνομία η γυναίκα μετά από άγριο καβγά με τον σύζυγό της του επιτέθηκε με το εύφλεκτο υγρό και πήγε να τον κάψει ζωντανό. Ο άνδρας σε άθλια κατάσταση έβαλε τις φωνές, περιοίκοι ειδοποίησαν την αστυνομία και η γυναίκα συνελήφθη. Στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν η γυναίκα είπε ότι ο σύζυγός της ήταν αυτός που επιχείρησε να αυτοπυρποβληθεί, δικαιολογία που δεν έγινε πιστευτή.

Ο 57χρονος μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Δείτε επίσης:

Άγιος Παντελεήμονας: «Έλουσε» με νέφτι τον σύζυγό της και του έβαλε φωτιά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This