Vegan ακτιβιστές μπούκαραν σε σούπερ μάρκετ και έριξαν μπογιά στο κρεοπωλείο

Για να εναντιωθούν στην... σφαγή του Πάσχα

Must Read

Ομάδα επτά ατόμων, ακτιβιστών vegan, εισέβαλαν σε μεγάλο σούπερ μάρκετ του Πειραιά και έριξαν κόκκινη μπογιά στο κρεοπωλείο, ενώ στη συνέχεια φώναξαν συνθήματα και έκατσαν μπροστά από τη βιτρίνα του κρεοπωλείο με πλακάτ στα χέρια.

Πρόκειται για την ομάδα DXE, που προχώρησαν στη διαμαρτυρία «εμποδίζοντας την πώληση των νεκρών διαμελισμένων ζώων», όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους.

Και συνεχίζουν λέγοντας πως το έκαναν «για να εναντιωθούν στην σφαγή του Πάσχα και γενικότερα. Γιατί σε καμία δίκαιη κοινωνία δεν χωρά βία, είτε αυτή ασκείτε σε ανθρώπινα είτε σε μη ανθρώπινα ζώα. Γνωρίζουμε πως πάνω από 2 εκατομμύρια αρνάκια έχουν σφαχτεί (και ακόμη σφάζονται σε υπαίθρους και σφαγεία) μονάχα για να εορταστεί το μεσαιωνικό έθιμο του Πάσχα. Μπορείτε να γιορτάσετε και να ζήσετε δίχως να προκαλείτε πόνο σε άλλα συναισθανόμενα πλάσματα, επιλέγοντας έναν vegan τρόπο ζωής».

Τα επτά άτομα προσήχθησαν και κρατήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Δημοτικού Θεάτρου, ενώ το γνωστό σούπερ μάρκετ δεν έκανε μήνυση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This