Άρση του κατ’ οίκον περιορισμού της θα ζητήσει η Εύα Καϊλή σύμφωνα με τον δικηγόρο της

Οι επόμενες κινήσεις της 44χρονης μετά την αποφυλάκιση της

Must Read

Στο σπίτι της στις Βρυξέλλες σε κατ’ οίκον περιορισμό βρίσκεται από χθες η Εύα Καϊλή η οποία αποφυλακίστηκε με βραχιολάκι και πλέον κύριο μέλημα της είναι να επιστρέψει αθώα στην πατρίδα της.

Αυτό ισχυρίστηκε ο Έλληνας δικηγόρος της Ευρωβουλευτή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά.

«Μεγάλη αγωνία της Εύας Καϊλή είναι τώρα να επιστρέψει αθώα στην πατρίδα της, να ξέρουν οι ψηφοφόροι της ότι δεν τους πρόδωσε και να επανέλθει στον πολιτικό στίβο» είπε αρχικά ο συνήγορός της διευκρινίζοντας ότι η Εύα Καϊλή ζει σε μία μικρή μεζονέτα 90 τετραγωνικών μέτρων και όχι τεράστιο ακίνητο όπως έγραφαν.

Δεν βρέθηκαν δαχτυλικά της αποτυπώματα στα χρήματα

Όπως τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος, τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται αποδομούνται μέρα με τη μέρα, με βασικότερο στοιχείο ότι δεν βρέθηκαν δαχτυλικά της αποτυπώματα στις δεσμίδες χρημάτων που βρέθηκαν σπίτι της.

«Η Εύα Καϊλή έχει τεράστια αποθέματα δύναμης από το γεγονός ότι είναι αθώα. Θα δώσει μάχη μέχρι τέλους για να το αποδείξει» είπε.

Αναφερόμενος στις επόμενες κινήσεις της πελάτισσάς του από εδώ και στο εξής τόνισε: «Σύντομα θα ζητήσουμε να αρθεί ο κατ’ οίκον περιορισμός και να βγει το βραχιολάκι καθώς δεν είναι ύποπτη φυγής ή άλλων αδικημάτων. Επίσης θα ζητήσει να ασκεί τα πολιτικά της καθήκοντα και δικαιώματα στο Ευρωκοινοβουλιο, να συμμετέχει στις συνεδριάσεις και να ψηφίζει κατά συνείδηση».

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που θέλουν την Καϊλή να έχει επαφές με άλλα κόμματα, η ίδια η 44χρονη έστειλε μήνυμα μέσω του δικηγόρου της στην εκπομπή ότι είναι «μύθοι, ψέματα και προσβλητικά αυτά που γράφονται ότι μιλούσα με κάποιο άλλο κόμμα, εγώ ήμουν ταγμένη στον χώρο μου».  




Διαβάστε επίσης: 

Οι πρώτες εικόνες και τα πρώτα λόγια της Εύας Καϊλή μετά την αποφυλάκισή της – Έφτασε στο σπίτι της

«Ευτυχισμένη η Εύα Καϊλή», δήλωσε ο Μ. Δημητρακόπουλος – Τι είπε η ίδια μετά την αποφυλάκιση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This