«Ευτυχισμένη η Εύα Καϊλή», δήλωσε ο Μ. Δημητρακόπουλος – Τι είπε η ίδια μετά την αποφυλάκιση

Το μόνο που θέλει είναι να βρίσκεται με την κόρη της

Must Read

«Πολύ ευτυχισμένη» που βγήκε από την φυλακή είναι η Εύα Καϊλή σύμφωνα με τον δικηγόρο της Μιχάλη Δημητρακόπουλο ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που βρισκόταν μαζί της μέσα στο αυτοκίνητο που τη μετέφερε στο σπίτι της μετά την αποφυλάκιση της.

Σε δηλώσεις που έκανε ο συνήγορος της πρώην ευρωβουλευτού ήταν ιδιαίτερα λακωνικός και αρκέστηκε να πει:

«Η Εύα Καϊλή είναι πολύ ευτυχισμένη. Βρίσκεται κοντά στην κόρη της και δεν σκέφτεται τίποτα άλλο. Εύχεται σε όλους τους Έλληνες καλό Πάσχα».

Η αποφυλάκιση

Αποφυλακίστηκε, λίγο πριν τις 12, ώρα Ελλάδος, η Εύα Καϊλή. Θα τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό με «βραχιολάκι» παρακολούθησης.

Πριν από λίγη ώρα, έφτασε στο σπίτι της στις Βρυξέλλες. 

«Ο αγώνας συνεχίζεται»

Κατέφθασε στο σπίτι της στις Βρυξέλλες και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Τόνισε ότι χαίρεται πολύ που θα δει την κόρη της -η οποία την περιμένει- και ότι «συνεχίζεται ο αγώνας με αποφασιστικότητα από τους δικηγόρους» της.

 

Οι όροι της αποφυλάκισής της

Μετά από 4 μήνες, η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου βρίσκεται εκτός φυλακών, ενώ κατέφτασε και στην οικία της. Η αποφυλάκισή της έρχεται με μια σειρά από περιοριστικούς όρους, μεταξύ αυτών, το βραχιολάκι και ο κατ’οίκον περιορισμός. Αποτελεί την τελευταία από τους συλληφθέντες που παρέμενε στην φυλακή μέχρι σήμερα. Όλοι οι άλλοι αποφυλακίστηκαν νωρίτερα.

Η Εύα Καϊλή υποχρεούται να δώσει στις αρχές το κινητό που θα χρησιμοποιεί το οποίο θα πρέπει να είναι διαθέσιμο σε περίπτωση που τήν αναζητήσουν οι αρχές. Παράλληλα, η μόνη μετακίνηση που τής επιτρέπεται είναι για επείγοντα ιατρικά θέματα και για λόγους ανωτέρας βίας και μόνο μετά από άδεια του Εισαγγελέα. Εντωμεταξύ, ισχύει και η απαγόρευση εξόδου στο εξωτερικό, καθώς το διαβατήριό της κρατείται από τις αρχές. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν θα μπορεί να δέχεται επισκέψεις στο σπίτι της.

«Θέλει απλά να δει την κόρη της»

Ο συνήγορός της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος είχε πει ότι το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει η εντολέας του ειναι να δει τη δίχρονη κόρη της, κάτι το οποίο και η ίδια είχε πει σε δήλωσή της στη La Repubblica. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Περιμένω εναγωνίως για το ηλεκτρονικό βραχιολάκι ώστε να βρεθώ εκτός φυλακής.

Την πρώτη ημέρά θέλω απλά να είμαι σπίτι με την κόρη μου. Όλη τη μέρα μαζί της. Από τον Ιανουάριο την έβλεπα μόνο δύο φορές το μήνα. Θα παραμείνω στις Βρυξέλλες, θα συνεχίσω να δίνω μάχη για την αθωότητά μου».

Δεν θα μένει στο ίδιο σπίτι με τον Τζόρτζι;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εύα Καϊλή δεν θα μένει στο ίδιο σπίτι με τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο οποίος επίσης κατηγορείται για χρηματισμό.   

 






Διαβάστε ακόμα:

Η «μεγάλη ημέρα» της Εύας Καϊλή: Γιατί τήν αποφυλακίζουν σήμερα;

Οι πρώτες εικόνες και τα πρώτα λόγια της Εύας Καϊλή μετά την αποφυλάκισή της – Έφτασε στο σπίτι της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This