Τα μυστικά του οβελία: Το σούβλισμα, το δέσιμο, το ψήσιμο

Must Read

Λίγες ώρες απέμειναν για το ψήσιμο του παραδοσιακού οβελία, ο οποίος μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι!

Καθώς μετά τη νηστεία, το ενδιαφέρον στρέφεται στην Κυριακή του Πάσχα, τα αρνιά και τα κατσίκια γνωρίζουν μεγάλες πιένες. Ωστόσο, έχουν κι αυτά τα μυστικά τους! Μυστικά που χάνονται ακόμα και στα βάθη του χρόνου.

Την ίδια στιγμή, για το πασχαλινό τραπέζι ετοιμάζονται εκτός από τα νοικοκυριά και οι ταβέρνες, οι οποίες θα μείνουν ανοιχτές, με τους επαγγελματίες να μιλούν για τα μυστικά του σουβλίσματος, του ψησίματος και του δεσίματος του οβελία.













Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This