Επτάχρονη άρπαξε φωτιά από βεγγαλικό – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρόδου με εγκαύματα – Βίντεο-σοκ

Must Read

Στο νοσοκομείο της Ρόδου με εγκαύματα, πολλά εκ των οποίων στο πρόσωπο, μεταφέρθηκε προχθες το βράδυ ένα κοριτσάκι επτά ετών από την κοινότητα Μαλώνας, το οποίο τραυματίστηκε από βεγγαλικό ενώ βρισκόταν στο προαύλιο της εκκλησίας.

Ο Πρόεδρος της κοινότητας Μαλώνας Νεκτάριος Μουστακέλλης, έγραψε σχετικά σε ανάρτησή του, στην οποία παρέθεσε βίντεο στα οποία φαίνονται φλόγες από βεγγαλικά να… σαρώνουν συγκεντρωμένα άτομα κοντά στην εκκλησία, αλλά και πλάνα από το πνευματικό πολιτιστικό κέντρο Μαλώνας, το οποίο υπέστη ζημιές από τα βεγγαλικά και τις φλόγες:

«Σήμερα ένα παιδί 7 χρονών δεν θα πάρει την λαμπάδα του να πάει στη Ανάσταση… Σήμερα αυτό το παιδί δεν θα τσουγκρίσει το κόκκινο αυγό που με χαρά περίμενε να κάνει… Σήμερα αυτό το παιδί υποφέρει στο νοσοκομείο με εγκαύματα… Σήμερα και για αρκετά χρόνια ακόμα οι γονείς αυτού του παιδιού θα ανησυχούν μην τυχόν και μείνουν σημάδια στο προσωπάκι του… Γιατί ΕΣΥ εχθές δεν σκέφτηκες την πράξη σου ή την σκέφτηκες και είπες “σιγά τί θα γίνει;” κι’ όμως έγινε. Ας σκεφτούμε σήμερα ότι το κακό μπορεί να γίνει. Ναι, στο έθιμο. Αλλά με ασφάλεια για τους γύρω μας και την δικιά μας. Καλή Ανάσταση!!Οι σκέψεις όλων μας θα είναι στο κοριτσάκι και στη οικογένειά του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This