Θρήνος αντί για πασχαλινό γλέντι στη Λαμία: 77χρονος έπαθε ανακοπή την ώρα που κατέβαινε τις σκάλες

Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής κατέρρευσε ξαφνικά, την ώρα που οι δικοί του έψηναν τον οβελία

Must Read

Αντί να γιορτάσει σήμερα μια οικογένεια στη Λαμία τους τρεις εορτάζοντές της και να κάνει το πασχαλινό γλέντι της, οργανώνει κηδεία

Ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα στη Λαμία, ένας 77χρονος ο οποίος έβγαινε από το σπίτι για να πάει στην αυλή, όπου βρίσκονταν η οικογένειά του ψήνοντας τον παραδοσιακό οβελία, ξαφνικά κατέρρευσε στη σκάλα και έπεσε κάτω χτυπώντας στο κεφάλι.

Αμέσως οι δικοί του άνθρωποι έσπευσαν να τον βοηθήσουν, αλλά διαπίστωσαν ότι δεν είχε τις αισθήσεις του. Το ΕΚΑΒ που έσπευσε με γιατρό, προσπάθησε να επαναφέρει τον 77χρονο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με το LamiaReport, το πιο πιθανό σενάριο για την απώλεια του άτυχου άνδρα, είναι αυτό της ανακοπής καρδιάς, την ώρα εκείνη που κατέβαινε τις σκάλες. Γι’ αυτό κατέρρευσε ξαφνικά χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει.

Εκτός από τον 77χρονο που σήμερα θα γιόρταζε, στην οικογένεια εορτάζοντες είναι επίσης ο εγγονός του, αλλά και ο γαμπρός του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This