Γκαντέμης ντίλερ ναρκωτικών τράκαρε… περιπολικό της ΟΠΚΕ

Must Read

Τον τίτλο του «γκαντέμη της χρονιάς» διεκδικεί επάξια ένας 24χρονος άνδρας στον Ασπρόπυργο, ο οποίος μετέφερε με το όχημά του ποσότητα ναρκωτικών και αντί να είναι διπλά προσεκτικός, έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε ένα… περιπολικό της ΟΠΚΕ, με αποτέλεσμα να καταλήξει στην Ασφάλεια, με χειροπέδες. Μάλιστα, οι αστυνομικοί έντρομοι διαπίστωσαν πως ο νεαρός δεν είχε εκδώσει ποτέ αστυνομική ταυτότητα και κυκλοφορούσε απτόητος όλα αυτά τα χρόνια.

Το τραγελαφικό περιστατικό εκτυλίχθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα στην περιοχή Νεόκτιστα του Ασπροπύργου. Ηταν λίγο πριν από τις 6.30 το απόγευμα, όταν ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο στη συνέχεια χτύπησε στο μπροστινό και το αριστερό μέρος ενός υπηρεσιακού οχήματος των αστυνομικών της ομάδας ΟΠΚΕ, οι οποίοι έτυχε να περνούν από το σημείο.

Αμέσως οι αστυνομικοί αποβιβάστηκαν από το αυτοκίνητο και κινήθηκαν προς το μέρος του. Σύντομα διαπίστωσαν ότι έβγαλαν λαβράκι, αφού ο 24χρονος όχι μόνο ήταν απρόσεκτος οδηγός, αλλά έκρυβε στο αυτοκίνητο ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που διενήργησαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του, βρήκαν και κατάσχεσαν κάνναβη βάρους 0,9 γραμμαρίων.

Ωστόσο, τα ευτράπελα δεν σταμάτησαν εκεί, αφού στην προσπάθειά τους να διακριβώσουν τα στοιχεία του, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από τον νεαρό ότι δεν είχε βγάλει ποτέ δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ως όφειλε και έμειναν εμβρόντητοι. Αμέσως του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ασπροπύργου, όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να περάσει το κατώφλι του αρμόδιου εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This