«Καρφιά» από τη μητέρα του Αλέξη Γεωργούλη για την καταγγελία και τις εκλογές

«Εγώ το παιδί μου το ξέρω» - «Είναι σοκαρισμένος» λέει το παιδικός του φίλος

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Σοκαρισμένη είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του Αλέξη Γεωργούλη, η Λάρισα, μετά από τις τρομερές καταγγελίες της Ελένης Χρονοπούλου του ΠΑΣΟΚ, για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Μιλώντας για πρώτη φορά μετά το σκάνδαλο που «έσκασε» σαν βόμβα, η μητέρα του δήλωσε στην εκπομπή Tlive:

«Δεν ξέρω εγώ παιδί μου τίποτα να σου πω. Τι να σου μιλήσω… Εγώ το παιδί το ξέρω. Από εκεί και πέρα… Ό,τι γίνει, θα φανεί μετά τις εκλογές. Ό,τι είναι και δεν είναι, θα φανεί τότε. Λοιπόν, δεν λέω τίποτα άλλο, να είσαστε καλά» ανέφερε η μητέρα του ηθοποιού και ευρωβουλευτή.




Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θείες του Γεωργούλη στη Λάρισα κάνουν λόγο για ένα «φιλότιμο παιδί» που «πιστεύει στον θεό».

«Είναι σοκαρισμένος. Δεν γνώριζε την καταγγελία. Μου είπε ότι δεν ισχύει τίποτα. Είναι ψύχραιμος και αποφασισμένος να δώσει τον αγώνα του. Δεν ήταν καθόλου φοβισμένος. Ζήτησε την άρση ασυλίας για να καθαρίσει το όνομα του» δήλωσε στην εκπομπή ένας καλός του φίλος.




Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This