Αγκαλιά με την κόρη της η Εύα Καϊλή

Πώς περνάει τις πρώτες μέρες της έξω από τις φυλακές

Must Read

Στο σπίτι της, μαζί με την κόρη της, περνά τα τελευταία 24ωρα η Εύα Καϊλή, μετά την αποφυλάκισή της με βραχιολάκι από τις Φυλακές του Χάρεν, όπου κρατούνταν για συμμετοχή της στο σκάνδαλο διαφθοράς που συντάραξε το Ευρωκοινοβούλιο – και όχι μόνο.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, συνήγορος της Εύας Καϊλή, μίλησε χθες σε τηλεοπτική εκπομπή για την τωρινή της κατάσταση, για τις πρώτες στιγμές της μετά την αποφυλάκισή της, αλλά και για τις σχέσεις που διατηρεί με τον πατέρα του παιδιού της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, μετά την πολύκροτη υπόθεση, που έμελλε να φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές τους.

«Την πρώτη μέρα, τη Μεγάλη Παρασκευή οπότε έγινε η αποφυλάκιση, η αλήθεια είναι ότι οι στιγμές ήταν συγκινητικές. Οταν ήρθε σε επαφή με το κοριτσάκι της ύστερα από τόσο καιρό, ήταν κολλημένοι αγκαλιά. Το παιδάκι τη χάιδευε στα μαλλιά, στο πρόσωπο, σαν να ήθελε να συνειδητοποιήσει ότι είχε τη μητέρα του όντως. Είναι μοναδικές στιγμές, που και εμείς οι δικηγόροι δεν μπορούμε να μείνουμε ατάραχοι» ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος και συμπλήρωσε: «Τον περισσότερο χρόνο τον περνάει με το παιδάκι της, προσπαθεί να έρθει σε έναν νέο ρυθμό, γιατί τα δεδομένα σε μια φυλακή είναι σκληρά αλλά και απάνθρωπα. Η μοναξιά, η αμφισβήτηση, τα βασανιστήρια που υπέστη παίζουν σημαντικό ρόλο».

Ερωτηθείς για τη σχέση που διατηρεί η Εύα Καϊλή με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο συνήγορός της απάντησε πως η επικοινωνία τους αφορά τη σχέση με το παιδί, αφού δεν κουβεντιάζουν άλλα θέματα μεταξύ τους.

Στη συνέχεια, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αναφέρθηκε στην τωρινή κατάσταση της πρώην ευρωβουλευτού, στις κινήσεις της, αλλά και στα επόμενα βήματά της. Μάλιστα, έκανε γνωστό πότε θα έρθει η Εύα Καϊλή στην Ελλάδα. «Ο χρόνος θα δείξει, σιγά σιγά προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή, έχει τη δυνατότητα να μπει στο διαδίκτυο να δει τις ομιλίες της, να ανατρέξει στα στοιχεία της, θα μας δώσουν τη δυνατότητα να θεμελιώσουμε και να τεκμηριώσουμε την αθωότητά της, θέση την οποία έχει από την πρώτη στιγμή. Είναι η μοναδική που από την πρώτη στιγμή λέει ότι δεν πρόκειται να αποδεχτεί πράξεις τις οποίες δεν έχει κάνει, ακόμα και αν την κάνουν χίλια κομμάτια. Αποφυλακίστηκε χωρίς να έχει ομολογήσει, γιατί δεν έχει διαπράξει τίποτα» τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος και κατέληξε: «Μου ζήτησε να μεταφέρω στους συμπολίτες της πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο να επανέλθει στην Ελλάδα, αν πρώτα δεν αποδείξει την αθωότητά της».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This