Ενδοοικογενειακή βία στον Βόλο: Τα «έβαλε» με μάνα και κόρη λόγω… ποτού!

Την υπόθεση ανέλαβε η εισαγγελία ανηλίκων

Must Read

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε την περασμένη Τετάρτη 19/4, ένας 48χρονος στον Βόλο μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε τόσο με την κόρη του όσο και με τη σύζυγό του, η οποία τόλμησε να τήν υπερασπιστεί!

Οι καυγάδες στο σπίτι ήταν επαναλαμβανόμενοι και κάθε προσπάθεια να επέλθει ηρεμία, χανόταν λόγω του αλκοόλ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, ο 48χρονος να καβγαδίσει για άλλη μια φορά με την έφηβη κόρη του και να την πετάξει έξω από το σπίτι. Κλείδωσε την πόρτα και ακολούθησε «σύρραξη» μέσα στο σπίτι με την σύζυγό του, που υπερασπίστηκε το παιδί της. Όταν η γυναίκα πήγε να ξεκλειδώσει την πόρτα , την άρπαξε από τα μαλλιά. Ο φόβος για το τι θα επακολουθούσε οδήγησε στην απόφαση να κληθεί η αστυνομία. Ο 48χρονος συνελήφθη και χθες στο Αυτόφωρο η σύζυγός του ζήτησε να υπάρξει ποινική διαμεσολάβηση για να μην διαλυθεί η οικογένειά τους. Η ίδια ζήτησε από τους δικαστές να διατάξουν την ψυχιατρική του παρακολούθηση και την ένταξή του σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης, γιατί όπως είπε είναι ένας νέος άνθρωπος που καταστρέφει κάθε μέρα την ζωή του. Την υπόθεση αναλαμβάνει πλέον η εισαγγελία ανηλίκων καθώς ο 48χρονος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή παράνομη βία εις βάρος ανηλίκου. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This