Μυτιλήνη: «Του είχε κάνει το βίο αβίωτο» λένε συγγενείς του άνδρα που τον πυρπόλησε η γυναίκα του

Το ζευγάρι δεν περνούσε καλά

Must Read

Την άσχημη κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι της 48χρονης και του 58χρονου στην Μυτιλήνη ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο με εγκαύματα καθώς η γυναίκα του τον περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά περιγράφουν η αδελφή του και ο κουνιάδος του.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στα «Νέα της Λέσβου», η γυναίκα η οποία έχει οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί είχε κάνει τον βίο αβίωτο στον άνδρα.

Η ίδια πρόσεχε πολύ τον εαυτό της καθώς είχε πάει στην Αθήνα για να κάνει botox!

Οι συγγενείς του θύματος υποστηρίζουν πως η δράστιδα δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα αλλά προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη έχοντας κάνει προηγουμένως χρήση αλκοόλ.

Όσο για το γιατί το ζευγάρι δεν χώριζε μιας και δεν ήταν καλά μαζί λένε ότι ο 58χρονος δεν ήθελε να διαλύσει το σπίτι του καθώς υπήρχε ένα παιδί.

Η αδελφή του θύματος καταγγέλει ότι ενώ εργαζόταν κατά το παρελθόν και η ίδια στην επιχείρηση εστίασης του αδελφού της αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το πόστο της καθώς δεν την ήθελε η νύφη της για να μην βλέπει τα όσα συνέβαιναν.

Η συγκινητική ανάρτηση

Μία από τις αδερφές του 58χρονου ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή μετά και τις λεπτές επεμβάσεις που έγιναν στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης που νοσηλεύεται ραγίζει καρδιές με μια ανάρτησή της στο Facebook στην οποία ζητά να γίνει καλά ο αδερφός της ενώ τονίσει τα όσα έχει περάσει αλλά και την κακία της νύφης της.

«Δεν το χωράει το μυαλό μου όταν είδε τον αδερφό μου ότι δεν το βγάζουν από την εντατική στη Θεσσαλονίκη, πώς μπορεί ένας άνθρωπος όταν ζεις μαζί του όταν έχεις χάσει δύο παιδιά όταν έχεις περάσει τόσα να βάζει βενζίνη να τον κάψει ζωντανό. Μπορώ να φανταστώ τον πόνο που έχει αυτός ο άνθρωπος, πόσο εχει πονέσει στη ζωή του να κάνεις τόσο μεγάλο κακό είναι τόσο κρίμα. O Γιάννης έχει πονέσει τόσο πολύ, εύχομαι η Παναγία να τον βοηθήσεο να τα καταφέρει. Πόση κακία μπορεί να έχει ένας άνθρωπος; Κάποτε μου λεγε ότι μέσα σε μία μαξιλαροθήκη και τα ρούχα του και γύρισε μόνος του πόσο μπορεί να πονάει ένας άνθρωπος, Παναγία μου βοήθησέ τον θα περάσει κι αυτό».

Δείτε την ανάρτηση:









Δείτε επίσης:

Μυτιλήνη: «Τον είδα όπως ήταν και τρελάθηκα. Τον έκαψε ζωντανό!» – Σε κατάσταση σοκ η αδερφή του θύματος

Θρίλερ στην Μυτιλήνη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο επιχειρηματίας από την επίθεση της συζύγου του

Μυτιλήνη: Έβαλε φωτιά στον άντρα της δίπλα στην ψησταριά – Η τραγική ειρωνεία

Σοκ: Σύζυγος επιχειρηματία τον περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και του έβαλε φωτιά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This