Χειροπέδες σε 55χρονο για απόπειρα αρπαγής 14χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Must Read

«Έλα να σε πάω σπίτι σου» φέρεται να πρότεινε ένας 55χρονος σε έναν 14χρονο στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον ανήλικο να ενημερώνει άμεσα τον πατέρα του, καθώς ο άγνωστος άνδρας ήταν… επίμονος.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 55χρονος που επέβαινε στο αυτοκίνητο του, ζήτησε επανειλημμένα από το 14χρονο αγόρι, που περίμενε το λεωφορείο σε στάση στην πλατεία Πατριάρχου Ιωακείμ στη Νέα Φιλαδέλφεια, να επιβιβαστεί στο όχημα του, προκειμένου να τo μεταφέρει, όπως του είπε, στην οικία του. Ο ανήλικος ευτυχώς αρνήθηκε και ενημέρωσε σχετικά τον πατέρα του, ο οποίος και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μετά από σχετική κινητοποίηση, ο ύποπτος εντοπίστηκε στη Μεταμόρφωση από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκε με χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα, κατηγορούμενος για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This