Τραγωδία στην Λαμία: 64χρονος εντοπίστηκε νεκρός ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής

Must Read

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Λαμία, με έναν 64χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή την ημέρα της ονομαστικής του γιορτής.

Συγκεκριμένα, στενός συγγενής του άτυχου άνδρα ειδοποίησε την Αστυνομία το βράδυ της Κυριακής. Όπως ανέφερε ο ηλικιωμένος, τον έπαιρνε τηλέφωνο, με σκοπό να του ευχηθεί για την ονομαστική γιορτή του, ωστόσο δεν μπορούσε να τον βρει, ούτε στο σταθερό αλλά ούτε και στο κινητό.

Λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι. Ο 64χρονος ήταν νεκρός, στο κρεβάτι του σπιτιού του και οι προσπάθειες να τον επαναφέρουν δεν απέδωσαν. Το τραγικό γεγονός αποκαλύφθηκε ανήμερα της ονομαστικής του εορτής. Ο άτυχος άνδρας σύμφωνα με το συγγενικό του περιβάλλον αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ωστόσο φως στα αίτια που έκοψαν απότομα τη ζωή του θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε από το ΑΤ Λαμίας το οποίο ανέλαβε την υπόθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This