Επεισόδιο με ανήλικους στον Περισσό: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα – Βρέθηκε το μαχαίρι

Από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο 16χρονοι

Must Read

Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα πέρασε  η Υποδιεύθυνση της Ασφάλειας της Βορειοανατολικής Αττικής για ένα ακόμα περιστατικό βίας  μεταξύ ανηλίκων που σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου κοντά στο σταθμό του ΗΣΑΠ Περισσός και είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό δύο 16χρονων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθησαν δύο 14χρονοι, ένας 15χρονος και ένας 19χρονος ο οποίος είχε το μαχαίρι και επιτέθηκε στους 16χρονους. Μετά το επεισόδιο πέταξε το μαχαίρι, το οποίο όμως βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Η επίθεση σημειώθηκε όταν μια ομάδα δέκα ατόμων συναντήθηκε σε πάρκο κοντά στον σταθμό και κάποια στιγμή άρχισαν να συμπλέκονται μεταξύ τους.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν 4 άτομα έπειτα από συμπλοκή που σημειώθηκε την 22-4-2023 στον Περισσό με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δυο ανηλίκων

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 23-4-2023 στη Νέα Ιωνία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τέσσερις ημεδαποί, 14, 14, 15 και 19 ετών, -κατά περίπτωση- για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 22-4-2023 ομάδα περίπου δέκα ατόμων, συναντήθηκαν, έπειτα από προγραμματισμένο ραντεβού σε πάρκο πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ Περισσός, καταλήγοντας σε συμπλοκή μεταξύ τους.

Αποτέλεσμα αυτής, ήταν ο τραυματισμός δύο 16χρονων ημεδαπών με αιχμηρό αντικείμενο, στο δεξί μηρό και δεξί αστράγαλο στον έναν και στο δεξί μηρό στον έτερο.

Έπειτα από έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, ταυτοποιήθηκαν και εντοπιστήκαν οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο 19χρονος δράστης της επίθεσης με μαχαίρι.

Μόλις ολοκληρώθηκε η επίθεση, ο 19χρονος απέρριψε το μαχαίρι σε κοντινό σημείο, το οποίο εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από τους επιληφθέντες αστυνομικούς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».






Δείτε επίσης:

Νέα Ιωνία: Επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων στον σταθμό ΗΣΑΠ Πευκάκια – Δύο τραυματίες από μαχαίρι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This