«Ξεχασμένη» η Βόρεια Εύβοια από την κυβέρνηση: Ηλικιωμένος πέθανε λόγω έλλειψης ασθενοφόρου!

«Προαναγγελθείσα τραγωδία» ο θάνατος 65χρονου στην Δαφνούσα

Must Read

Τη ζωή του από ανακοπή έχασε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 22/4, στη Βόρεια Εύβοια ένας 65χρονος που μάταια περίμενε να έρθει ασθενοφόρο να τον παραλάβει.

Ως «χρονικό μιας προαναγγελθείσας τραγωδίας» στην Εύβοια μπορεί να χαρακτηριστεί δυστυχώς ο θάνατος του 65χρονου συμπολίτη μας  στο χωριό Δαφνούσσα του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, ο οποίος και μεταφέρθηκε νεκρός στο κέντρο υγείας περί τις 12:30 τα μεσάνυχτα με ιδιωτικό αυτοκίνητο έχοντας ζητήσει μάταια από 11 το βράδυ του Σαββάτου 22/4, ασθενοφόρο νιώθοντας αδιαθεσία και πόνο στην καρδιά. Αυτό που προκαλεί την οργή είναι ότι, το ένα ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Μαντουδίου ήταν σε διακομιδή, και αν και ειδοποιήθηκε από το πρώτο λεπτό, δεν μπορούσε να πάει καθώς ήταν απασχολημένο με άλλο συμβάν! Τραγικό αποτέλεσμα της έλλειψης ασθενοφόρου ήταν τελικά ο άτυχος 65χρονος να μεταφερθεί νεκρός στο Κέντρο Υγείας στις 00:30 με ιδιωτικό αυτοκίνητο. Και όλα αυτά τα τραγικά συμβαίνουν, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε υποσχεθεί ότι θα βρει ο ίδιος την λύση στο πρόβλημα του Σταθμού ΕΚΑΒ στη Δάφνη. Πρόσφατα σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας είχε προειδοποιήσει για την αναγκαιότητα της ίδρυσης του σταθμού ΕΚΑΒ στη Δάφνη. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This