Αυτός είναι ο άνδρας που βάζει το πιτ-μπουλ του να σκοτώνει γάτες

Οι φιλόζωοι του Βύρωνα και της Καισαριανής κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάποιο στοιχείο για τον συγκεκριμένο άνδρα

Must Read

Φωτογραφία του άνδρα που βάζει τον σκύλο του να σκοτώνει γατάκια σε Καισαριανή και Βύρωνα, έδωσαν στη δημοσιότητα φιλόζωοι, οι οποίοι κάνουν έκκληση στα social media για τον εντοπισμό του. 

«Δημοσιεύουμε την φωτογραφία του άνανδρου αλήτη, που βάζει το πιτ μπουλ του να σκοτώνει γάτες σε Βύρωνα και Καισαριανή!!» γράφουν σε ανάρτησή τους και προσθέτουν: «Έχει χαρακτηριστικό (σχετικά μεγάλο) τατουάζ στο δεξί του μπράτσο, ενώ όπως θα δείτε είναι χαρακτηριστικό το διπλό σχοινί στο περιλαίμιο του σκύλου, ώστε να μπορεί να τον αφήνει αμέσως ελεύθερο». 

Όπως περιγράφουν, ο άνδρας αφού έβαλε τον σκύλο του να σκοτώσει μια γάτα στο Σκοπευτήριο, στη συνέχεια έφυγε γελώντας: «Ο άνανδρος αλήτης θα εντοπισθεί, είναι καταφανές ότι πρόκειται για άθλιο απόβρασμα τής κοινωνίας, μετά το περιστατικό την Παρασκευή στο Σκοπευτήριο όπου το πιτ μπουλ του, σκότωσε γάτα και ο ίδιος απομακρύνθηκε γελώντας και απαθής, όχι μόνον δεν κρυβόταν (σαν σκουλήκι πού είναι) αλλά οδήγησε τον σκύλο του σε νέα επίθεση προχθές στο πάρκο της Ανάληψης» περιγράφουν και καλούν όσους τον γνωρίζουν να ενημερώσουν άμεσα το ΑΤ Καισαριανής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This