Συναγερμός στην Ελασσόνα: Αλβανός τραυμάτισε ομοεθνή του για τα μάτια μίας γυναίκας

Must Read

Για τα μάτια μίας γυναίκας βγήκαν τα μαχαίρια, σε χωριό της Ελασσόνας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας άνδρας και να χαλάσει μία στενή φιλία.

Το αιματηρό περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ανάμεσα σε δύο 37χρονους Αλβανούς, που τα έπιναν παρέα σε ένα καφενείο. Ο πόθος τους για την ίδια γυναίκα στάθηκε η αιτία να πιαστούν στα χέρια.

Τότε, ο δράστης έβγαλε ένα μικρό μαχαίρι και τραυμάτισε σε τρία δάχτυλα του αριστερού του χεριού τον συνομήλικο ομοεθνή του, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας. Οι θαμώνες του καφενείου κάλεσαν τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που συνέλαβαν τον αλλοδαπό, ενώ σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 37χρονος οδηγήθηκε την Τρίτη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και στη συνέχεια, παραπέμφθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, ωστόσο μετά την δίκη και την έκτιση όποιας ποινής του επιβληθεί θα απελαθεί, καθώς είχε έρθει παράνομα στη χώρα περνώντας τα σύνορα από αφύλακτο σημείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This