Αυτό είναι το μπαλκόνι από το οποίο έπεσε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας – Τι διαρρέει ο δήμος

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας - Τι συνέβη μετά την πτώση

Must Read

Την στιγμή που η οικογένεια και οι γνωστοί και φίλοι του αντιδημάρχου Καλλιθέας, Λάζαρου Λασκαρίδη περνούν ώρες μεγάλης αγωνίας καθώς συνεχίζει να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση μετά την πτώση του από μπαλκόνι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά από τον δήμο επικρατεί μια εκκωφαντική και ένοχη σιωπή ενώ είναι πρωτοφανή όσα έχουν αφήσει να διαρρεύσουν προκειμένου να μην έρθουν αντιμέτωποι με τις ευθύνες τους.

Σύμφωνα με το kallitheaonline.gr, η δημοτική αρχή δεν έχει βγει να κάνει καμία απολύτως δήλωση ενώ αφήνουν να διαρρεύσει ότι ο αντιδήμαρχος έπεσε μόνος του!

Ωστόσο, η πηγή φέρνει στο φως φωτογραφίες που δείχνουν ότι τα κάγκελα στο επίμαχο μπαλκόνι ήταν διαβρωμένα και σάπια καθώς δεν είχαν κάνει τίποτα για να αντικαταστήσουν το κάγκελο αν και γνώριζαν την κατάστασή του. To κάγκελο δεν ακουμπά καν στον τοίχο ενώ στο σημείο που το άγγιξε ο αντιδήμαρχος έχει σπάσει!

Μάλιστα, οι υπάλληλοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης κλείδωναν την πόρτα που οδηγεί στο μπαλκόνι όταν είχαν επισκέπτες για να μην υπάρξουν ατυχήματα!

Το περιστατικό που έχει «μουδιάσει» το δήμο Καλλιθέας αποδεικνύει τις ευθύνες της δημοτικής αρχής ενώ προβάλλεται ως επιτακτική η ανάγκη να ελεγχθούν όλες οι υποδομές της πόλης για να μην υπάρξουν άλλα απρόοπτα.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Η κατάσταση της υγείας του αντιδημάρχου

Ο κ. Λασκαρίδης δίνει μάχη για την ζωή του ενώ αναμένεται να υποβληθεί σε δεύτερο χειρουργείο μετά το πρώτο που έκανε χθες το βράδυ.

O αντιδήμαρχος αναγκάστηκε να παραμείνει δύο ώρες στον ακάλυπτο προκειμένου να έρθει στο ασθενόφορο!

Οι γιατροί του νοσοκομείο αναφέρουν πως θα επανέλθει δύσκολα ενώ δεν γνωρίζουν τι συνέπειες θα έχουν τα τραύματά του στο μέλλον.

Η πρόταση των πυροσβεστών να δέσουν ιμάντες στα κάγκελα ώστε να σηκώσουν το φορείο απορρίφθηκε αμέσως καθώς όλοι είδαν ότι θα καταρρεύσει ολόκληρο. Έτσι αποφασίσθηκε το φορείο να μεταφερθεί όρθιο μέσα από μια στενή εσωτερική σκάλα που οδηγεί στο ισόγειο….

Την πτώση του αντιδημάρχου είδε από το μπαλκόνι του ένας κάτοικος της περιοχής που παρακολουθούσε τους καλεσμένους της εκδήλωσης από απόσταση.

Όπως ανέφερε στο protothema.gr, «είχε βγει να πάρει λίγο αέρα και έκατσε στο κάγκελο. Γλίστρησε, έσπασε το κάγκελο, έπεσε και στη συνέχεια δεν μπορούσαν να τον βγάλουν. Είχε πέσει με την πλάτη αλλά φαινόταν ότι είχε τις αισθήσεις του».



Δείτε επίσης:

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας – Έπεσε στο κενό από κτήριο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This