Λάρισα: Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα στον πνεύμονα η έγκυος που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Must Read

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, όταν το όχημα που επέβαινε μία έγκυος γυναίκα, με τον σύζυγό της και τον 2χρονο γιο τους, εξετράπη της πορείας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο φαίνεται πως το οδηγούσε η έγκυος γυναίκα.

Οι διερχόμενοι οδηγοί που είδαν το συμβάν κατάφεραν και έβγαλαν από το αυτοκίνητο τον σύζυγό και τον παιδί. Η γυναίκα όμως, που βρίσκεται στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της, είχε εγκλωβιστεί μέσα στο όχημα.

Στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό της ΒΙΠΕ Βόλου, με τέσσερις άνδρες, οι οποίοι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την έγκυο.

Στο μεταξύ στο σημείο του ατυχήματος κατέφθασε και μονάδα ασθενοφόρου από τον Βόλο. Αξίζει να σημειωθεί πως το Νοσοκομείο Βόλου είχε ενημερωθεί για το περιστατικό, με τους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες της Μαιευτικής- Γυναικολογικής Κλινικής του «Αχιλλοπούλειου» να είναι σε ετοιμότητα.

Έπειτα από τις εξετάσεις που υπεβλήθη η έγκυος γυναίκα, φέρεται να έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ φέρει κατάγματα και στον πνεύμονα, συνεπώς κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, προκειμένου να τύχει συνδυασμένης θεραπείας.

Η Τροχαία διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This