Καλαμάτα: 15χρονος μαχαίρωσε 28χρονο σε καβγά έξω από club

Συνελήφθη ο δράστης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, δύο ακόμη Έλληνες, ηλικίας 18 και 21 ετών, και ένας Αρμένιος

Must Read

Στην πλάτη τραυματίστηκε ένας 28χρονος από την Αρμενία, ο οποίος δέχτηκε επίθεση με σουγιά κατά τη διάρκεια συμπλοκής έξω από club στην Καλαμάτα, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το νέο αυτό περιστατικό βίας έλαβε χώρα στην οδό Υπαπαντής, στην πρωτεύουσα του Νομού Μεσσηνίας, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες του ertnews.gr, «ξέσπασε» άγριος καβγάς μεταξύ θαμώνων του club για ασήμαντη αφορμή. Μετά τον τραυματισμό του, ο 28χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Από την προανάκριση της αστυνομίας προέκυψε ότι αυτός που τραυμάτισε τον Αρμένιο ήταν ένας 15χρονος Έλληνας, ο οποίος και συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Μαζί του συνελήφθησαν ακόμα δύο Έλληνες, ηλικίας 18 και 21 ετών, για συμμετοχή στη συμπλοκή, οι οποίοι, όμως, αντιμετωπίζουν κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ένας 31χρονος Αρμένιος για ψεύδη κατάθεση στις αρχές, καθώς, αρνήθηκε στους αστυνομικούς ότι βρισκόταν στο σημείο της συμπλοκής, παρότι υπάρχουν μαρτυρίες που τον είδαν να συμμετέχει στον καβγά.

Οι τέσσερις συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν εντός της ημέρας στα δικαστήρια της Καλαμάτας για να τους απαγγελθούν κατηγορίες και να λάβουν, κατά πάσα πιθανότητα, προθεσμία για να απολογηθούν. Σημειώνεται πως πρόκειται για το τρίτο αντίστοιχο περιστατικό που απασχολεί τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές στην Καλαμάτα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This