Ύδρα: Πρόστιμο 15.000 ευρώ στον «νταή» που πέταξε το γατάκι από βεράντα εστιατορίου

Αύριο Τρίτη η απολογία του 58χρονου για την κακοποίηση του άτυχου τετράποδου

Must Read

Διοικητικό πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ επιβλήθηκε στον 58χρονο «νταή» που χθες Κυριακή κακοποίησε ένα γατάκι στην Ύδρα, πετώντας το από ύψος περίπου 8 μέτρων, ενώ βρισκόταν με την παρέα του σε γνωστό εστιατόριο του νησιού.

Ο οξύθυμος άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς του νησιού, μετά από σχετική καταγγελία αυτόπτων μαρτύρων του περιστατικού, ενώ, στις 11 το πρωί, μετά την παρουσία του στον Εισαγγελέα, παραπέμφθηκε σε ανακριτή, ενώ κατόπιν οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, όπου και θα παραμείνει μέχρι αύριο Τρίτη.

Αύριο, εξάλλου, ο δράστης αναμένεται να μεταχθεί εκ νέου στο δικαστικό μέγαρο Πειραιά, προκειμένου να απολογηθεί για την ακραία συμπεριφορά σε βάρος του μικρόσωμου ζώου, η οποία και προκάλεσε σοκ και αποτροπιασμό. Σημειώνεται πως το πρόστιμο των 15.000 ευρώ το οποίο τού επιβλήθηκε, ειναι το ανώτερο που προβλέπεται εάν το δύστυχο ζώο επιβιώσει της κτηνωδίας. Διαφορετικά, σε περίπτωση θανάτωσης ζώου, τα διοικητικά προστιμα κυμαίνονται απο 30.000 έως 50.000 ευρώ, αναλόγως περίπτωσης.




«Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες χθες (30-4-2023) στην Ύδρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ύδρας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, 58χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας για την ευζωία ζώων συντροφιάς και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους -15.000- ευρώ. Σύμφωνα με καταγγελία, ο κατηγορούμενος έριξε τετράποδο (γάτα) από τον πρώτο όροφο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρισκόταν, στην Ύδρα, με αποτέλεσμα αυτό να τραυματιστεί. Ανωτέρω αστυνομικοί που επελήφθησαν της καταγγελίας μετέβησαν στο σημείο του συμβάντος, εντόπισαν τον κατηγορούμενο και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ύδρας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα», αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This