Τροχαίο στην Αίγινα: Απέφυγε τη διασωλήνωση η μαθήτρια που μπήκε στο χειρουργείο

Από τις δύο συμμαθήτριές της, που επίσης τραυματίστηκαν, η μια πήρε εξιτήριο, ενώ η άλλη νοσηλεύεται προληπτικά στη χειρουργική κλινική του Παίδων «Αγία Σοφία»

Must Read

Αγνωστο εξακολουθεί να παραμένει το πως και το γιατί λύθηκε το χειρόφρενο σε πούλμαν του ΚΤΕΛ, με αποτέλεσμα αυτό να πέσει πάνω σε τρεις μαθήτριες, που είχαν εκδράμει με το σχολείο τους στην Αίγινα.

Τα τρία κορίτσια, ηλικίας 14-15 ετών, μεταφέρθηκαν, ως γνωστόν, στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», με εκείνο που είχε τραυματίστηκε πιο σοβαρά να βγαίνει από το χειρουργείο για αφαίρεση υγρού, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες. Μάλιστα, εν λόγω μαθήτρια, η οποία είχε εισαχθεί προληπτικά στη μονάδα εντατικής θεραπείας, δεν χρειάστηκε, τελικά, να διασωληνωθεί, καθώς είναι σε γενικά καλή κατάσταση,

Όσον αφορά στις δύο συμμαθήτριές της, η μια πήρε εξιτήριο, ενώ η άλλη νοσηλεύεται προληπτικά στη χειρουργική κλινική.

Θυμίζουμε πως το αναπάντεχο αυτό περιστατικό συνέβη στις 13:00, στο πάρκινγκ του ιερού ναού Αγίου Νεκτάριου στην Αίγινα, τον οποίο επισκέφθηκε το 5ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής. Την ώρα που οι μαθητές κατέβαιναν από το τουριστικό λεωφορείο, «λύθηκε» το χειρόφρενο από πούλμαν του ΚΤΕΛ, το οποίο έπεσε πάνω του, χτυπώντας και τις μαθήτριες, οι οποίες για κακή τους τύχη, βρέθηκαν ανάμεσα στα δυο οχήματα.

Τα τρία κορίτσια μεταφέρθηκαν εσπευσμένα αρχικά στο Κέντρο Υγείας του νησιού, για να λάβουν τις πρώτες βοήθειες, και από εκεί διακομίστηκαν με δύο ασθενοφόρα στο Παίδων «Αγία Σοφία». Όσον αφορά δε, στον 40χρονο οδηγό του πούλμαν του ΚΤΕΛ, που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα, συνελήφθη μετά την κατάθεσή του στο ΑΤ Αίγινας, ενώ  ερευνάται και το εάν ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου είχε σταθμεύσει νόμιμα στο σημείο.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This