Επίτιμος διδάκτορας στο πανεπιστήμιο Πατρών ο ισχυρός άντρας της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά

Σε λίγο θα ανακηρυχθεί και... επίτιμος υπουργός Υγείας

Must Read

Μεγάλη λατρεία ως φαίνεται, έχουμε στον ισχυρό άντρα της Pfizer, Αλμπερτ Μπουρλά, αφού στις 16 Μαΐου θα ανακηρυχθεί επίτιμος διδάκτορας των Τμημάτων Ιατρικής και Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα τελετών «Οδυσσέας Ελύτης» Πανεπιστημίου Πατρών, σε κλειστή εκδήλωση (γιατί άραγε;).

Όπως αναφέρει το Pelop.gr, ο πρύτανης του πανεπιστημίου, Χρήστος Μπούρας, δήλωσε για την παρουσία Μπουρλά στη χώρα μας και στο ακαδημαϊκό ίδρυμα της Πάτρας:

«Είναι ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα παγκοσμίως και φυσικά αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή η παρουσία του στο Πανεπιστήμιό μας. Είναι Έλληνας της διασποράς και ποτέ δεν ξέχασε τη χώρα του. Υπενθυμίζω ότι στη Θεσσαλονίκη, καθώς είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, έχει υλοποιήσει μία σημαντικότατη επένδυση Pfizer, μέσω της οποίας έχει εξασφαλίσει 600 θέσεις εργασίας και μάλιστα υψηλόμισθες».

Μάλιστα σε ερώτημα αν η διοίκηση του Πανεπιστημίου προσδοκά κάποια συνεργασία με τη Pfizer, απάντησε: «Ήδη έχουμε συνεργασία με το Κέντρο Pfizer στη Θεσσαλονίκη και η προσπάθειά μας είναι να την ενδυναμώσουμε. Σε αυτή την προσπάθεια το Πανεπιστήμιο θέλει συμμάχους όλους τους φορείς της περιοχής. Αν πάμε όλοι μαζί, θα έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».

Το περιεχόμενο της ομιλίας Μπουρλά δεν έχει ακόμη γνωστοποιηθεί, αν και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα μιλήσει για τον κορωνοϊό και τους μελλοντικούς κινδύνους από νέες πανδημίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This