Έγκλημα στο Δροσερό Ξάνθης: Συνεχίζει να απειλεί την οικογένεια του θύματος ο δολοφόνος!

Το μήνυμά του στο TikTok

Must Read

Μπορεί να έχουν περάσει δύο μήνες από την στιγμή που «πάγωσε» το χωριό Δροσερό Ξάνθης από την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 45χρονου Ρομά από έναν 37χρονο μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του, ωστόσο, η ένταση και η οργή του δράστη δεν λένε να ξεσπάσουν.

Ο δολοφόνος μετά το έγκλημα είχε «ανεβάσει» βίντεο στο TikTok όπου εμφανιζόταν αμετανόητος για την πράξη το και απειλούσε πως αν κάποιος κάνει ζημιά στον ίδιο ή την οικογένειά του και 40 χρόνια να κάτσει στη φυλακή θα τους σκοτώσει όλους!

Τώρα επανέρχεται με ακόμη ένα βίντεο στο οποίο συνεχίζει τις απειλές τονίζοντας πως το κράτος θα πρέπει να κοιτά και αυτούς (την οικογένεια του θύματος) που προκαλούν ζημιές καθώς του έκαψαν το σπίτι.

«Γεια σας, παιδιά. Ακούστε με καλά. Αυτοί μου έκαναν ζημιά και συνεχίζουν να μου κάνουν μέχρι τώρα. Εμένα με τιμώρησε το κράτος, δεν έχουν δικαίωμα να με τιμωρήσουν κι αυτοί. Εγώ ήδη τιμωρήθηκα από το κράτος και είμαι μέσα στη φυλακή. Αυτοί έβαλαν φωτιά σε όλα τα σπίτια τα δικά μου και στα σπίτια των αδερφών μου. Έχουν αφήσει τα παιδιά μας στους δρόμους, δεν σκέφτηκαν καθόλου τα παιδιά. Εγώ δεν πείραξα κανένα παιδί. Το κράτος δεν τους βλέπει αυτούς, δεν πρέπει να βλέπουμε μόνο αυτόν που σκοτώνει αλλά και αυτούς που κάνουν ζημιές», είπε χαρακτηριστικά ο 45χρονος.

Ακούστε τον 45χρονο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=74&v=Z9GJPL_FcVM&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2F&embeds_origin=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Δείτε επίσης:

Δροσερό Ξάνθης: «Έχει αλλάξει μορφή η εγκληματικότητα στον οικισμό»

Ξάνθη: Στη φυλακή ο δολοφόνος του 45χρονου – Βίντεο με την αρπαγή της 15χρονης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This