Δροσερό Ξάνθης: «Έχει αλλάξει μορφή η εγκληματικότητα στον οικισμό»

Must Read

Καζάνι που βράζει είναι τις τελευταίες ημέρες το Δροσερό Ξάνθης, μετά το άγριο φονικό με θύμα έναν 45χρονο Ρομά.

Οι φόβοι για βεντέτα ολοένα και αυξάνονται, κάνοντας το κλίμα ακόμη πιο βαρύ. Χθες το μεσημέρι το κέντρο της πόλης ήταν «αστακός», αφού μετά την απόφαση της προφυλάκισης του δράστη και των τριών συγγενών του, οργισμένοι πολίτες ζητούσαν δικαίωση. Μάλιστα, ήθελαν να πάρουν άδεια από τις Αρχές για να γκρεμίσουν το σπίτι του 37χρονου φονιά, για να μην έχει που να μείνει όταν βγει από την φυλακή.

Ο Νίκος Γουναρίδης, πρόεδρος αστυνομικής κίνησης της Ξάνθης, σχολίασε τα γεγονότα.  «Έχουμε πει εκατό φορές ότι έχουμε ελλείψεις. Κι αυτή την στιγμή για να διαφυλάξουμε την τάξη στο Δροσερό έχουν έρθει ενισχύσεις από περιφερειακές διευθύνσεις. Το πρόβλημα είναι ότι έχει αλλάξει μορφή η εγκληματικότητα στο Δροσερό» είπε αρχικά.

Ερωτηθείς σχετικά με την δράση της Αστυνομίας στο Δροσερό και τις φήμες ότι υπάρχει ένα «άβατο», ο Νίκος Γουναρίδης απάντησε ότι υπάρχει μία αταξία γενικά ενώ εξήγησε πως με δυσκολία μπαίνουν οι αστυνομικοί, καθώς δεν είναι αρκετοί σε αριθμό. Από χθες το μεσημέρι επιβεβαίωσε ο κ. Γουναρίδης ότι δεν έχει γίνει κάποιο περιστατικό, καθώς «υπάρχουν εντός του οικισμού παρατεταμένες διμοιρίες των ΜΑΤ».

Σε ερώτηση για το αν θα υπάρξει κάποια νομική ενέργεια για την «αγοραπωλησία» της ανήλικης, ο πρόεδρος αστυνομικής κίνησης της Ξάνθης απάντησε: «Δεν υπάρχει συγκεκριμένη καταγγελία. Αυτό είναι ένα έθιμο των Ρομά διαχρονικά».

Διαβάστε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This